Jak dla mnie to sobie gościu siedział. Po chuj go ruszali? Może się napił, naćpał i chciał odtajać. No sobie siedział! Pewnie wstałby nad ranem i wrócił do żywych, a tak jakieś nadgorliwe pizdy odjebały gościa! Nie ważne czy czarny czy biały, on sobie siedział i nic nie robił!
Chciałbyś żeby naćpany, najebany czarnuch siedział ci u progu domu? Odpowiedz sobie na to pytanie a później jeszcze raz przeczytaj swój komentarz.
Kolejny przykład czemu nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie. Bo ta suka ewidentnie została przyjęta do pracy tylko żeby statystycznie wyrównać ilość pizd w policji. Są o tym całe reportaże jak to wygląda na całym świecie. No może oprócz izraela bo ich babki to inna szkoła walki.
Jak dla mnie to sobie gościu siedział. Po chuj go ruszali? Może się napił, naćpał i chciał odtajać. No sobie siedział! Pewnie wstałby nad ranem i wrócił do żywych, a tak jakieś nadgorliwe pizdy odjebały gościa! Nie ważne czy czarny czy biały, on sobie siedział i nic nie robił!
A nie wpadłeś na to, że może teraz sobie po prostu siedział, a może wcześniej dokonał rozboju, gwałtu, kradzieży zabójstwa i został np rozpoznany w ramach opisanego wizerunku. Wtedy też powinien sobie siedzieć i "odtajać"?
Obraz wart jest tysiąca słów. A wszyscy przecież widzieli do czego ren prosiak się nadaje.
Mogła się położyć na podejrzanym kiedy partner go powalił.
Podejrzany by nie wstał - a może nawet by zfloydował
...złych technik jej uczyli.
Mnie ciekawi ile razy "przypadkowo" postrzeliła kolegę?
Ani razu przecież ślepakami strzelała ...kto normalny daje babie ostrą amunicje
Chciałbyś żeby naćpany, najebany czarnuch siedział ci u progu domu? Odpowiedz sobie na to pytanie a później jeszcze raz przeczytaj swój komentarz.
Kolejny przykład czemu nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie. Bo ta suka ewidentnie została przyjęta do pracy tylko żeby statystycznie wyrównać ilość pizd w policji. Są o tym całe reportaże jak to wygląda na całym świecie. No może oprócz izraela bo ich babki to inna szkoła walki.
A nie wpadłeś na to, że może teraz sobie po prostu siedział, a może wcześniej dokonał rozboju, gwałtu, kradzieży zabójstwa i został np rozpoznany w ramach opisanego wizerunku. Wtedy też powinien sobie siedzieć i "odtajać"?
Macie całkowitą rację, ale z filmu to nie wynika. Brak też oryginalnego opisu który cokolwiek by wyjaśniał. Brak radiowozu na sygnałach. Dla mnie to patrol który przechodził ulicą, a nie został wezwany do niego. No i glina tak sobie z ulicy raczej nie może wejść na czyjąś posesję. Jak ktoś wie coś więcej niech da opis, co będziey się spierać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów