Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarny do pierdla, czarny pies do odstrzału.
Są. Myśliwskie, łańcuchowe, policyjne, psy przewodniki . Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka, i łażenie z nim dookoła bloku obsrywając i obszczywając co się da. Koń czy prosiak też są użyteczne, ale nikt z nimi kurwa w M3 nie mieszka, nie obsrywa podwórek, i nie słychać muuuuczenia przez ściany
kurwa, ale to trzeba mieć smutne życie
Gryź, kudłaty przyjacielu, niech leje się krew!
Można byc rasistą, nienawidzic ciapatych, rudych i kadłubków ale tego psa powinno się odstrzelić.
Dokładnie. Tego agresywnego czworonoga także.
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
Można chwycić od tył za uda i ani nie sięgnie, ani nie będzie dalej gryźć, bo będzie bał się wywalenia na pysk. Można walić w nos i oczy. Można zdusić jaja jak samiec. Można starać się złamać szczękę rozwierajac jak samemu ma się jaja i siłę. Testowałem odciąganie za nogi, walenie w nos i to mniej skuteczne czyli kopy w łeb i pod żebra. w/w tylko dla pomocy innym.
Ten pies to debil, jeszcze większe debile robiły akcję. Ten z taserem jeszcze głupszy niż cała reszta. Cioty w chuj i asfalt pewnie coś ugra
Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka
Pewnie im zazdrościsz, że ojciec częściej się bawił z psem niż z Tobą, a matka wolała trzymać kota na kolanach zamiast Ciebie.
Razem z poligonem powinniście się udać na jakieś leczenie.
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
Można chwycić od tył za uda i ani nie sięgnie, ani nie będzie dalej gryźć, bo będzie bał się wywalenia na pysk. Można walić w nos i oczy. Można zdusić jaja jak samiec. Można starać się złamać szczękę rozwierajac jak samemu ma się jaja i siłę. Testowałem odciąganie za nogi, walenie w nos i to mniej skuteczne czyli kopy w łeb i pod żebra. w/w tylko dla pomocy innym.
Ten pies to debil, jeszcze większe debile robiły akcję. Ten z taserem jeszcze głupszy niż cała reszta. Cioty w chuj i asfalt pewnie coś ugra
Był tu kiedyś filmik z kolesiem, Polakiem swoją drogą, który pokazywał jak zmusić psa do tego by puścił swoją ofiarę. Najlepszym i najbezpieczniejszym(zwłaszcza dla ofiary) sposobem jest po prostu doduszanie psa pyskiem w miejsce stronę nagryzienia. Pies czując opór podłoża zaczyna luzować z obawy przed zgnieceniem i zadławieniem ofiarą.
Pokazywał to na swoim psie(jakiś typu pitbull) i działało. Pies się dusił, dławił i odpuszczał. Sam psa nigdy nie miałem, więc nie wiem jakby ta sztuczka wyszła podczas prawdziwej akcji.
Pewnie im zazdrościsz, że ojciec częściej się bawił z psem niż z Tobą, a matka wolała trzymać kota na kolanach zamiast Ciebie.
Razem z poligonem powinniście się udać na jakieś leczenie.
Przestan płakać pizdeczko bo "pieski obrażajom", idź poliż swoją suni po odbycie a nie wylewasz swoje żale.
Można byc rasistą, nienawidzic ciapatych, rudych i kadłubków ale tego psa powinno się odstrzelić.
No już nie przesadzaj
co ty pierdolisz? wyszkolony pies niczemu nie jest winien. winny jest tek kutas bo ma podkolanówki do gaci ubrane.
Przestan płakać pizdeczko bo "pieski obrażajom", idź poliż swoją suni po odbycie a nie wylewasz swoje żale.
No właśnie swoje żale wylewasz pod każdym filmikiem ze zwierzętami, a ostatnio już pod każdym. To jak się traktuje słabszych świadczy o człowieku, a o was można tylko powiedzieć, że jesteście srogo niedojebanymi przypadkami. Największe zjeby tego świata najczęściej zaczynały od zwierząt, a kończyły na ruchaniu zwłok swojej matki, tudzież dzieci , dlatego powinno leczyć się was gazem - zanim odpierdolicie coś, o ile już tego nie zrobiliście.
No właśnie swoje żale wylewasz pod każdym filmikiem ze zwierzętami, a ostatnio już pod każdym. To jak się traktuje słabszych świadczy o człowieku, a o was można tylko powiedzieć, że jesteście srogo niedojebanymi przypadkami. Największe zjeby tego świata najczęściej zaczynały od zwierząt, a kończyły na ruchaniu zwłok swojej matki, tudzież dzieci , dlatego powinno leczyć się was gazem - zanim odpierdolicie coś, o ile już tego nie zrobiliście.
Bo wali niemca po hełmie do zdobytych wirtualnych piw, a w realu i tak jest przegrywem ze wsi pod ukraińską granicą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów