📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i ta pozorna bezradność policjantów.. w sądzie będzie ze to pies sponiewierał pięknie opalonego...
policjant specjalnej troski który chyba pierwszy raz miał do czynienia z policyjnym psem
Co jak co ale pies powinien puścić jak jego właściciel drze jape na niego. Najwidoczniej pies wpadł w swój świat , trzymać póki nie zdechnie ofiara. Z jednej strony Dobrze z drugiej źle....
Można byc rasistą, nienawidzic ciapatych, rudych i kadłubków ale tego psa powinno się odstrzelić.
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
krisman1981 napisał/a:
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
jakby zajebał psa to przetrąciliby mu kolana, łokcie i wszystkie stawy w ciele w swoich 4 scianach
żmij napisał/a:
No i wypadłeś z konwencji...
Z jakiej konwencji, jeżeli zwierze wykonuje jakąś pozyteczną prace to jest potrzebne. Złaszcza jak gryzie odpady społęczne, przez te dzielnice od czasu do czasu powinni przepedzać stada wściekłych psów.
Czarny do pierdla, czarny pies do odstrzału.
Są. Myśliwskie, łańcuchowe, policyjne, psy przewodniki . Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka, i łażenie z nim dookoła bloku obsrywając i obszczywając co się da. Koń czy prosiak też są użyteczne, ale nikt z nimi kurwa w M3 nie mieszka, nie obsrywa podwórek, i nie słychać muuuuczenia przez ściany
Hefajstos78 napisał/a:
Jednak psy są użyteczne
Są. Myśliwskie, łańcuchowe, policyjne, psy przewodniki . Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka, i łażenie z nim dookoła bloku obsrywając i obszczywając co się da. Koń czy prosiak też są użyteczne, ale nikt z nimi kurwa w M3 nie mieszka, nie obsrywa podwórek, i nie słychać muuuuczenia przez ściany
sensualna napisał/a:
policjant specjalnej troski który chyba pierwszy raz miał do czynienia z policyjnym psem
jak na moj gust bardzo dobrze zareagowali. Zrobili co do nich nalezy. Jakby byli lepszymi policjantami to poczekaliby jeszcze z pol godziny az pieskowi sie znudzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów