📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
i słusznie się domaga odszkodowania, robił wszystko o co prosił funkcjonariusz do czasu kiedy nie zaczął być szarpany kłami nadpobudliwego wilczura...
Thennomad napisał/a:
Pies będzie miał przejebane przez psa.
Z tego co mówi opis to akcja miała miejsce ponad 2 lata temu ale z powodu procesu dopiero teraz udostępnili nagranie. Gość dostał 325 tysięcy dolarów odszkodowania.
u nas takie nagrania nie wyszłoby na jaw
W dwunastej sekundzie policjant patrzy, czy dobrze wygląda w kadrze. Pewnie wcześniej trenowali z tym psem.
nowynick napisał/a:
i słusznie się domaga odszkodowania, robił wszystko o co prosił funkcjonariusz do czasu kiedy nie zaczął być szarpany kłami nadpobudliwego wilczura...
Dokładnie. I wgl czemu pies dalej gryzie jak już chłop leży grzecznie i nawet nie ma się jak bronić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów