Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W 2020 mamy obraz 4K z kosmosu ale policja dalej nagrywa słoikiem...
pierdolisz jak łysy gnom z Budki
Zawsze mnie zastanawia, co chcą osiągnąć Ci rajdowcy w tych samochodach z chujową mocą i przyspieszeniem. Mają nadzieję że gwiazki posciguu znikną czy jaki chyuj
Psy często nieogarniają... Raz im u mnie w mieście typ uciekał to się zatrzymali i pytali się mnie, czy wiem gdzie on może wyjechać bo nie znają się xD
Innym razem nie miałem pasów jak wyjeżdżałem z poprzecznej. Widziałem wlepiony wzrok gliniarza we mnie. Jak wyjechałem na główną to widziałem jak zawracają żeby jechać za mną i mnie zatrzymać. Zanim zawrócili to już im zwiałem. Często debile topografii nie znają. Dwa zakręty i się gubią.
Psy często nieogarniają... Raz im u mnie w mieście typ uciekał to się zatrzymali i pytali się mnie, czy wiem gdzie on może wyjechać bo nie znają się xD
Innym razem nie miałem pasów jak wyjeżdżałem z poprzecznej. Widziałem wlepiony wzrok gliniarza we mnie. Jak wyjechałem na główną to widziałem jak zawracają żeby jechać za mną i mnie zatrzymać. Zanim zawrócili to już im zwiałem. Często debile topografii nie znają. Dwa zakręty i się gubią.
Z drugiej strony często odpuszczają bo mają na głowie grubsze tematy do ogarnięcia niż wychowywanie nagrzanego 20 latka w samochodzie rodziców, a potem w lokalnych gazetach "to był dobry chłopak, całe życie było przed nim, uczynny, dzień dobry zawsze mówił, opowiada redakcji sąsiadka ś.p. Brajana p. Władysława z Piździchowic Zdrój"
W efekcie dadzą mu 500zł mandatu i 23 raz zabiorą prawko. Wkrótce znowu zobaczymy go na drogach :/
Mylisz się... Tak było jeszcze jakiś czas temu. Teraz jest:
Zgodnie z treścią art. 178b kodeksu karnego:
„kto, pomimo wydania przez osobę uprawnioną do kontroli ruchu drogowego, poruszającą się pojazdem lub znajdującą się na statku wodnym albo powietrznym, przy użyciu sygnałów dźwiękowych i świetlnych, polecenia zatrzymania pojazdu mechanicznego nie zatrzymuje niezwłocznie pojazdu i kontynuuje jazdę, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów