Kierowca nie posiadał prawa jazdy i pod koniec pościgu wyskoczył z toczącego się pojazdu, który uderzył przydrożne drzewo. W oplu znajdowało się dwóch pasażerów, którzy nie ucierpieli w wyniku spowodowanej przez zatrzymanego kolizji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Kierowca nie posiadał prawa jazdy i pod koniec pościgu wyskoczył z toczącego się pojazdu, który uderzył przydrożne drzewo. W oplu znajdowało się dwóch pasażerów, którzy nie ucierpieli w wyniku spowodowanej przez zatrzymanego kolizji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto pierwszy napisze, że "na pewno Ukrainiec"?
Jaki kraj takie pościgi.
PsikutaBezS napisał/a:
Jaki kraj takie pościgi.
klasyczna odpowiedź. Na pewnym serwerze w pewnej grze wczoraj padło właśnie pytanie o prawdziwego polaka. Myślę, żę Twój komentarz pretenduje do tego typu definicji. Pozdrawiam
Blachy CB więc "bydgoski tyfus" uciekał od "krzyżaków" z "Rydzykowa"
A ile się podczas pieszego pościgu nakurwował i nadarł na psi chuj za ściganym do momentu zatrzymania to jego tak ładnie przycięty materiał...
Ciekawe czy go uniewinnia jak nitrasa z pedofilii obywatelskiej za zabicie staruszki na pasach ,jazde bez uprawnien...?
pościg życia za bandziorem w oplu corsa, przez rok będzie co opowiadać znajomym przy winie owocowym
Wombat212 napisał/a:
Ten jeden pies wysławia się jak Seba po zawodówce
Przynajmniej głośno, wyraźnie i po polsku.
Wombat212 napisał/a:
Bo intelektualnie to są właśnie takie Seby.
Wombat212 napisał/a:
Bo to jest Seba po zawodówce. Najpierw HWDP, a później trafiają do policji.
Jak jeden z drugim dostanie w ryj wieczorem na mieście, to nie dzwońcie po Sebę, żeby wypłakać się w rękaw, bo "proszę pana, ała, nosek boli".
Bohaterzy zza klawiatury w pelerynach z foliowych jednorazówek.,,
Bohaterzy zza klawiatury w pelerynach z foliowych jednorazówek.,,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów