📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na wszelki wypadek odrazu pisze, bo zaraz wpadnie captain obvious i oglosi, ze to fake: To jest program reno 911 i jest w pelni rezyserowany, Od poczatku do konca. Dziekuje
od tego odcinka zaczalem sie interesowac tym serialem hehe dzieki za wrzute
Kula pewnie nie przebilaby sie przez ta warstwe tluszczu, a zrykoszetowana powinna trafic w murzyna
był za gruby więc dostał kulkę ;]
pała to pała
czujność czasami szkodzi
mcmt wróć do komentarza z samej góry, nie fake tylko serial Reno:911, zajebista podpierdółka gównianych dokumentalnych seriali policyjnych rodem ze stacji Zone Reality
Marlon5 a ty wróć do szkoły i naucz się co to ironia
Nie ironia tylko śmiecenie forum bezsensownymi postami o treści "fake i jakieś emotki" za które powinien być warn z automatu.
czemu nie strzelał w murzyna?
yarzapp napisał/a:
Nie ironia tylko śmiecenie forum bezsensownymi postami o treści "fake i jakieś emotki" za które powinien być warn z automatu.
Przeciwnie, to mialo byc ironiczne.
Odnosnie smiecenia na forum, jesli idziesz ulica i widzisz papierek to polozysz kolo niego drugi, wiekszy z napisem, ze to papierek i powinien byc posprzatany?
Jeśli niektórzy do niej nie chodzą to pewnie tak
hahaha ej ja chodze do szkoła i wiem co to.. hahaha ale to fajne hahah :*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów