pies jest pojebany kazdy... mnie gdy ujebał dostał kopa z buta roboczego w blachą i rzucił się całkiem na noge więc go udusiłem na oczach baby pojebanej która nie była wstanie go odciągnąć ... sprawa umorzona w obronie ona mandaty za brak kontroli pies zdechł skurwiel ;P blizny moje ale warto było
Wstawaj, zesrales sie
pies jest pojebany kazdy... mnie gdy ujebał dostał kopa z buta roboczego w blachą i rzucił się całkiem na noge więc go udusiłem na oczach baby pojebanej która nie była wstanie go odciągnąć ... sprawa umorzona w obronie ona mandaty za brak kontroli pies zdechł skurwiel ;P blizny moje ale warto było
a sklepowa co widziała to wszystko zza lady biła brawo?
Zapomniałeś dodać że pies był nie szczepiony.
maja palki przeciez. szkoda gadac. ja dzisiaj musialem walczyc z takim 1 kurwiem kiedy zaatakowal mojego psa. dostal kopa na brzuch i odechcialo mu sie bawic.
Masz na myśli że policjant zaatakował twojego psa?
Może byli z jednego miotu i tylko się bawili
To był pies rasy York ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów