maja palki przeciez. szkoda gadac. ja dzisiaj musialem walczyc z takim 1 kurwiem kiedy zaatakowal mojego psa. dostal kopa na brzuch i odechcialo mu sie bawic.
pies jest pojebany kazdy... mnie gdy ujebał dostał kopa z buta roboczego w blachą i rzucił się całkiem na noge więc go udusiłem na oczach baby pojebanej która nie była wstanie go odciągnąć ... sprawa umorzona w obronie ona mandaty za brak kontroli pies zdechł skurwiel ;P blizny moje ale warto było
W Vila Velha w stanie Espirito Santo strażnik miejski postanowił rozdzielić walczące ze sobą psy, i trzeba mu przyznać, że zrobił to dość skutecznie.
Nie dwa walczące ze sobą psy tylko jeden pojebany (jak najbardziej do odstrzelenia) kundel znęca się nad psem. Koniec filmu satysfakcjonujący.
pies jest pojebany kazdy... mnie gdy ujebał dostał kopa z buta roboczego w blachą i rzucił się całkiem na noge więc go udusiłem na oczach baby pojebanej która nie była wstanie go odciągnąć ... sprawa umorzona w obronie ona mandaty za brak kontroli pies zdechł skurwiel ;P blizny moje ale warto było
Już dawno pisałem, że Asuritta to nowe wcielenie Poligona. Natury nie oszukasz.
maja palki przeciez. szkoda gadac. ja dzisiaj musialem walczyc z takim 1 kurwiem kiedy zaatakowal mojego psa. dostal kopa na brzuch i odechcialo mu sie bawic.
Wstawaj mordeczko i posprzątaj łóżko
Myślę, że jakbyś ją pozwał to jeszcze by ci płaciła odszkodowanie.
Od pierdole nie takiego psa + duuuży mandat dla byłego właściciela pchlaża
Z psami, jak z ludźmi, niewiadomo czego się do końca spodziewać. Ale trzymać w domu psa nad którym nie ma się kontroli, to głupota, tym bardziej łazić z nim po ulicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów