18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
poliqon 2024-02-14, 13:04 5
Ej a wiecie co się dzieje z poligonem? Dawno się nie odzywał juz. Brakuje mi jego postów. Może poszedł siedzieć za maltretowanie psów? Ktoś coś wie?
Zgłoś
uFo125 2024-02-14, 13:15 8
i piwerko się należy za napierdalanie nośnika pcheł i kleszczy
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-02-14, 13:18 2
dgfdfg napisał/a:

Ej a wiecie co się dzieje z poligonem? Dawno się nie odzywał juz. Brakuje mi jego postów. Może poszedł siedzieć za maltretowanie psów? Ktoś coś wie?

Bo siedzi na dożywotnim banie
Zgłoś
R................N 2024-02-14, 13:18 1
dgfdfg napisał/a:

pokutuje w schronisku na Paluchu, sprząta boksy.
Zgłoś
MadZdzich 2024-02-14, 13:34 2
pieska bić nie pozwolę, gdzie ten tchórzliwy obsraniec jest, skąd jest ten film?
Zgłoś
kreet 2024-02-14, 13:41 2
Jebana szmata , skurwiel pierdolony .
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-02-14, 13:44
Jebane kurwy c iapate!! Do gazu
Zgłoś
SpeedyG 2024-02-14, 13:50
Co się stało z poligonem?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-02-14, 15:28 2
Zgłoś
Juzwa 2024-02-14, 16:16
Pitupitu napisał/a:

Albo mu nasrał do rękawiczki albo go właściciel pchlarza wkurwił

Raczej złapał od tego psa jakąś francę i się teraz mści za piekącą pałę.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
samspadaj 2024-02-14, 16:56 3
tajfunkanalia napisał/a:

Ale mi podniósł ciśnienie. Wieczorem pobije losowego alladyna spotkanego na ulicy.

e tam, po co ryzykować. ja przekopię jakąś babę pod lidlem
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-02-14, 17:27 3
Zacznijmy od tego, że ten ciapak jest mniej wart od tego psa.
Zgłoś
parapsychol 2024-02-14, 17:46
muj psychiatra tesz mi radzil aby miec pasje i dalej ja rozwijac

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
pi3truh 2024-02-14, 18:03
co za zjebane skośne kurwy

Mhmmmmm....
Zgłoś
Baronessa 2024-02-14, 18:16
Zupełnie jak nasze polskie konowały operujące ludzi na nfz... Najpierw partacz spierdoli robotę, żeby mieć robotę i zarobić podwójnie na pacjencie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów