📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oby karma wróciła i jakiś bezpański pies szarpał go jak "reksio szynkę" tego mu życzę ludzkiemu śmieciowi
kreet napisał/a:
Jebana szmata , skurwiel pierdolony .
Przecież nie szczekal ani weterynarzy nie ugryzł ten kundel
Pomyślcie co chcą zrobić lewaki w Polsce. To samo. Nasprowadzac tyłu ile się da żeby nam zniszczyć kulturę, byście nie mogli już swoich kulturalnych komentarzy zamieszczać na sadistik.
Widać kocha zwierzęta ma do nich ręke jak do kobiet. Właściwy człowiek we właściwym miejscu.
1234dupa napisał/a:
Pomyślcie co chcą zrobić lewaki w Polsce. To samo. Nasprowadzac tyłu ile się da żeby nam zniszczyć kulturę, byście nie mogli już swoich kulturalnych komentarzy zamieszczać na sadistik.
Jak na razie to pisiory nam tu full ukrów zaprosili .
Ale ból dupy bambinistow. To tylko pies, jak kaszojada napierdalaja to ci sami co teraz łzy wyciskają wtedy debilnosmieszkowe komenty wstawiają.
Japierdole ten pies ile ma IQ ze sie obronic nie umie? Kazdy normalny pies reaguje agresja na takie zachowanie
I to jest właśnie prawidłowy sposób traktowania każdego zapchlonego sierściucha. Na smalec z nim.
tajfunkanalia napisał/a:
konia se zbijAle mi podniósł ciśnienie. Wieczorem pobije losowego alladyna spotkanego na ulicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów