📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Za Radka zawsze piwko
@RockyWood
i bardzo kurwa dobrze, że się znalazł.
Podczas postępującego zaniku wagi edukacji wśród młodzieży potrzebni są ludzie, którzy otwarcie wytykają błędy i kaleczenie języka polskiego.
i bardzo kurwa dobrze, że się znalazł.
Podczas postępującego zaniku wagi edukacji wśród młodzieży potrzebni są ludzie, którzy otwarcie wytykają błędy i kaleczenie języka polskiego.
"Wiadomo nie od dzisiej?"
Cytat:
posłuchajcie tego łona łebera w 2:40
"taką mam nadzieję bynajmniej"
siadaj, pała!
I Ty tak serio myślisz, że to nie jest celowe?
To posłuchaj NAPRAWDĘ uważnie 1:45
owiecs napisał/a:
siadaj, pała!
Mogłeś pomyśleć, że kawałek tu wrzucony jest w kontekście- a skoro wyłapałeś tylko jeden z celowo popełnionych przez Łonę błędów to pała należy się Tobie
owiecs napisał/a:
siadaj, pała!
No to rozjebałeś dyktando. Łona w czwartej zwrotce robi 6 błędów językowych + używa słowa asumpt, by dopełnić całości. Sprawdź sobie co znaczy to słowo i znajdź 6 błendów.
Ale nie będę się spinał o ignorantów językowych, bo to o niczym nie świadczy, to nic nie znaczy ..
oldsoul166 napisał/a:
Uwaga bonus odnośnie tematu
"Łona I Webber- To nic nie znaczy"
Dzieki za przypomnienie kto tak na prawde sie liczy w polskim hip-hopie!
Słuchać zdań i łączyć je w całość, a nie pojedynczych słów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów