📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejmy się śmiejmy, za kilkanaście lat to miłość Polsko-Rosyjka może stać sie znowu bezgraniczna
azerbejdzanification napisał/a:
powielanie straszaków. po pierwsze z nami by im nie poszło tak łatwo po 2 jesteśmy członkami JE uni europejskiej po 3 członkami nato. po 4 wasalami Hamburgerów więc wątpię żeby u nas też tak łatwo poszło.Śmiejmy się śmiejmy, za kilkanaście lat to miłość Polsko-Rosyjka może stać sie znowu bezgraniczna
Shaggy93,
Najważniejsze w tym zestawieniu jest NATO oraz bazy amerykańskie na terytorium naszego kraju. Bazy amerykańskie są traktowane jako ziemia USA i atak ruskich na Polskę byłby równoznaczny z atakiem na te bazy, a więc również na Stany Zjednoczone.
Obama właśnie nam dosyła nowe samoloty F-16 i trzystu chłopa z Ameryki. Dopóki będziemy pod parasolem USA i NATO nikt nam nie zagrozi. Ruskie co najwyżej mogą nam kurki gazu przykręcić i tupnąć ze złości czerwonym bucikiem. Jesteśmy bezpieczni.
Najważniejsze w tym zestawieniu jest NATO oraz bazy amerykańskie na terytorium naszego kraju. Bazy amerykańskie są traktowane jako ziemia USA i atak ruskich na Polskę byłby równoznaczny z atakiem na te bazy, a więc również na Stany Zjednoczone.
Obama właśnie nam dosyła nowe samoloty F-16 i trzystu chłopa z Ameryki. Dopóki będziemy pod parasolem USA i NATO nikt nam nie zagrozi. Ruskie co najwyżej mogą nam kurki gazu przykręcić i tupnąć ze złości czerwonym bucikiem. Jesteśmy bezpieczni.
Ekspertem, fajna dupeczka. Masz więcej?
Rosja nie ma interesu w atakowaniu Polski, Rosja chce utrzymać bazy potężnej floty czarnomorskiej na Krymie, pamiętacie Syrię? Wtedy to właśnie w stronę Syrii płynął sobie amerykański lotniskowiec eskortowany francuskimi okrętami, ale nie spodziewali się takiej odpowiedzi Rosjan, Francja jak Francja spierdoliła a stany zostały z 1 okrętem i też dały sobie spokój. Teraz stany wypruwają sobie flaki aby pozbawić Rosjan baz na Krymie, żeby bez problemu móc zaatakować Syrię, przez którą rozjebią Iran, a wtedy chiny zostaną odcięte od ropy, a gdzie jej szukać będą? zapewne "rzut kamieniem" od siebie, na Syberii, chiny zaczną tłuc się z Rosją a jak już będą mocno osłabione wojną, wkroczą hamburgery aby posprzątać pod koniec 'imprezy'
Up
Sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Ruscy właśnie zerwali kontakty z Ukrainą i szykują się do działań wojennych. Wojna Rosji z Ukrainą nie ograniczy się tylko do tych dwóch krajów. Amerykanie kierują swoje okręty wojskowe na Morze Czarne. Sojusznik Ukrainy, Turcja dysponuje potężną flotą, która może zniszczyć rosyjską flotę czarnomorską i prawdopodobnie również wykona w przyszłości jakiś ruch.
Wystarczyć będzie jakakolwiek agresja ze strony Rosjan aby wpędzić tą część Europy w międzynarodowy konflikt zbrojny. Turcja jest w NATO i jeśli wesprze Ukrainę to będziemy mieli początek globalnego konfliktu... III Wojnę Światową...
Sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Ruscy właśnie zerwali kontakty z Ukrainą i szykują się do działań wojennych. Wojna Rosji z Ukrainą nie ograniczy się tylko do tych dwóch krajów. Amerykanie kierują swoje okręty wojskowe na Morze Czarne. Sojusznik Ukrainy, Turcja dysponuje potężną flotą, która może zniszczyć rosyjską flotę czarnomorską i prawdopodobnie również wykona w przyszłości jakiś ruch.
Wystarczyć będzie jakakolwiek agresja ze strony Rosjan aby wpędzić tą część Europy w międzynarodowy konflikt zbrojny. Turcja jest w NATO i jeśli wesprze Ukrainę to będziemy mieli początek globalnego konfliktu... III Wojnę Światową...
widzę różnych kierunków rozwoju sytuacji jest tyle ile ludzi na świecie. Powiedzcie mi jedno na chuj tak gdybacie jak i tak nie wiecie co putinowi w glowie siedzi ? jesteście nic nie znaczącymi szarymi myszkami i gówno wiecie co sie teraz rozgrywa miedzy Rosja a Ukraina ...
Jack Daniel's,
Na youtube znalazłem tylko to. Jak natrafię na inne skąpo odziane przeciwniczki Putina to dam znać.
Na youtube znalazłem tylko to. Jak natrafię na inne skąpo odziane przeciwniczki Putina to dam znać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów