📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Huj że tempak z niej ruchałbym
ruchanie inteligentnej czy głupiej właścicielki cipki wnosi jakieś różnice jakościowe w spuszczaniu się?
Ktoś powinien ją wytarmosić za te cyce, to się uspokoi.
Halman napisał/a:
ruchanie inteligentnej czy głupiej właścicielki cipki wnosi jakieś różnice jakościowe w spuszczaniu się?
Przy inteligetnej czasami trzeba się natrudzić zanim zaciągniesz do wyra, ale satysfakcja większa z uwiedzenia takiej kobitki
Mogłaby dorzucić kilka sekund materiału, do kompilacji którą wrzuciłem na harda
Halman napisał/a:
Musisz kiedyś spróbować
Pralpunkt napisał/a:
Huj że tempak z niej ruchałbym
Po bandzie czarnuchów i chuj wie kogo jeszcze, włącznie pewnie z psem. Ja bym się prędzej zrzygał niż jej dotknął
Pralpunkt napisał/a:
h*j że tempak z niej r*chałbym
chuj by Ci spruchniał po dwoch dniach i bys musial proteze nosic. No i co, warto tak tracic tak potrzebny przyrzad na jakas bezwartosciowa pralkozmywarke?
I lewym i prawym pojebana cycata kobitka kojarzy się z polityką... Nie wiem co Wam robią, ale nie jest to zdrowe.
Jacy Ci Amerykanie są tępi, ale w sumie jak przypomnę sobie wyborców Dudy i Trzaskowskiego to wcale tacy tępi nie są.
Halman napisał/a:
Tak samo jak ruchanie zdrowych kobiet i niepełnosprawnych.
Normalnemu zdrowemu człowiekowi nie przyszłoby do głowy, aby zatrzymać się specjalnie po to, żeby powiedzieć komuś jak ma głosować... Normalny człowiek pomysli i swoje wie... Nie wykazuje potrzeby szukania rozgłosu i klepania po plecach przez innych nieudaczników co on takiego bohaterskiego dzisiaj zrobil... I to pokazanie dupska wtf?! Jak to ma obrazić faceta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów