Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako ciekawostka powiem, że to Edgar Leblanc Fils, przewodniczący Rady Prezydenckiej Haiti, czyli nie pierwszy lepszy murzyn A to fragment z sesji Zgromadzenia Ogólnego ONZ, gdzie przyjechał żebrać o przedłużenie misji pokojowej w tym pierdolniku oraz większych nakładów na pomoc dla nich . Jeszcze wygrażał Francji i żądał reparacji. Od 2021 roku dostały darmozjady ponad 1,3 MILIARDA dolarów, a 80% stolicy jak było, tak i jest pod kontrolą gangów.
I niby takie czarne, niby głupie ale kasę sobie załatwiaja... a taka Polska tylko za wszystko płaci każdemu.
krytykapolityczna.pl/swiat/francja-haiti-odszkodowanie-marlene-daut/
Jako ciekawostka powiem, że to Edgar Leblanc Fils, przewodniczący Rady Prezydenckiej Haiti, czyli nie pierwszy lepszy murzyn A to fragment z sesji Zgromadzenia Ogólnego ONZ, gdzie przyjechał żebrać o przedłużenie misji pokojowej w tym pierdolniku oraz większych nakładów na pomoc dla nich . Jeszcze wygrażał Francji i żądał reparacji. Od 2021 roku dostały darmozjady ponad 1,3 MILIARDA dolarów, a 80% stolicy jak było, tak i jest pod kontrolą gangów.
Taka sama sytuacja jest w UPAdlinie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów