18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Polityka rządu Polski wobec UE
Loaloa • 2017-06-23, 17:55
Obrazek przedstawia w sposób humorystyczny politykę rządu Rzeczpospolitej Polskiej wobec instytucji UE. Rosja z utęsknieniem, ale cierpliwie czeka na rozwój sytuacji.

P.S. Tak, przyznaję bez bicia, ukradłem z Dżołmonstera.
Zgłoś
LOOFAH 2017-06-23, 18:10 11
Ktoś zapomniał domalować na drzewie wybuchające małe karaluchy.
Zgłoś
Karach 2017-06-23, 18:10 8
Mój komentarz jest merytoryczny :

Loaloa to chuj
Zgłoś
k................s 2017-06-23, 18:12 7
Trochę poprawiłem

Tak na marginesie, to jest przynajmniej szansa, że misio przy okazji po łbie dostanie tą gałęzią, a póki nie uschła, to jeszcze może zaboleć.
Zgłoś
k................x 2017-06-23, 18:24 2
Zgłoś
wszystkozajete1234 2017-06-23, 18:44 6
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-06-23, 18:45 4
Inna wersja:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
ypierdalaj 2017-06-23, 18:48 4
Laolao to skrót od Lubię Analną Onanizacje?
Zgłoś
nwonigers 2017-06-23, 19:06 5
przeciez to jest tak zjebane ze az szkoda gadac. unia nie jest nam do niczego potrzebna chyba ze do wpierdalania sie w nasze sprawy i narzucania nam swojej woli.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-06-23, 19:27 1
Taki biedny polak jest tym śmieciom na rękę bo przyjedzie pracować przy gównianej robocie za gówno pensje, dlatego nas tak tłamszą tymi swoimi zjebanymi przepisami, potem przyjdzie taki gejaxus i zacznie pierdolić ile to dzięki tej ue mamy kasy i dobrobyt.
Zgłoś
S................n 2017-06-23, 19:47 3
Loa loa – gatunek pasożytniczego nicienia występujący w Afryce Zachodniej i Środkowej. Żywicielem ostatecznym jest człowiek (u którego wywołuje loajozę[1]), zaś wektorem muchówki z rodzaju Chrysops (Chrysops silacea i Chrysops dimidiata)

Tak, że tego... zaczyna się na "w" a kończy na "j" - 11 liter
Zgłoś
Noside 2017-06-23, 19:52 1
alexandrus napisał/a:

Tak, że tego... zaczyna się na "w" a kończy na "j" - 11 liter

Dobrze trafiłeś, bo gdyby ostatnia była "ć", to można by było wpisać kilka komplementów...

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
KillerLaugh 2017-06-23, 20:02 2
Loaloa napisał/a:

Obrazek przedstawia w sposób humorystyczny politykę rządu Rzeczpospolitej Polskiej wobec instytucji UE. Rosja z utęsknieniem, ale cierpliwie czeka na rozwój sytuacji.

Ani to humorystyczne, ani trafne. "UE to narzędzie niemieckiej dominacji W Europie". Poprzez prawo, dyrektywy i groźby cięć funduszy wywiera się wpływ na rozmaite instytucje w takich krajach jak Polska, aby nazbyt się nie rozwinęły i wyrwały ze statusu kolonialnego Widać to przy okazji interesów ekonomicznych, klimatycznych, czy migracyjnych. Dla Rosji Polska w UE nie ma większego znaczenia, bardziej martwi ich nasze członkostwo w NATO.
Zgłoś
Kamil4 2017-06-23, 20:16 1
UE nie ma wojska więc jak niby miałaby nas obronić przed jakimś państwem ? A co do Rosji to po za obwodem Kaliningradzkim nie mamy z Rosją wspólnych granic więc nie ma ryzyka ataku...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów