All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverSkoro nie prawica i radykalna reforma tego syfu to co? Masz lepszy pomysł? Żyj w kraju w którym przedsiębiorca ma 50 kontroli i nie da się żyć, proszę bardzo gimnazjalny niedouku na garnuszku rodziców.
Wyśmiewaj "nasze" autorytety póki nie przyjdzie ci się pieprzyć ze skarbówką, celnym etc. Sądząc po twoich wypowiedziach emanujących, nieprzerwanie płynącymi z ust twoich budżetowych chlebodawców, mądrościami jesteś szyczylkiem co życie na tacy ma podane.
Wyśmiewaj się z korwina, śmiej się śmiej ale wiedz, że wyśmiewasz czasami jedyną nadzieje wielu ludzi na to, że polska jeszcze kiedyś będzie normalna i będzie potęga.
Tak, korwin krul dojdzie do władzy, i sprawi że Polska rozpierdoli Niemcy i Rosję za II wojnę światową, a Francją podetrze sobie dupę za kapitulację
Ogarnij się człowieku i zacznij samodzielnie myśleć, bo te korwinizmy źle na Ciebie wpływają.
Główny zarzut przeciwko Korwinowi, Cejrowskiemu i Kolonko? Jesteś gimbusem!
to nie zarzut, to stwierdzenie stanu rzeczy
uciazliwe kontrole moze miec sklepikarz (co samo w sobie jest kurewskie) z niejasnego powodu a nie przedsiebiorca. zatrudniajacy kilku-nastu czy wiecej ludzi. chyba nie widziales jak takie kontrole sie zalatwia
trzeba zajebiscie podpasc zeby skarbowka czy inne urzedy sie solidnie dobraly do dupy facetowi. ale smialo dalej wierz w bajki o biednych gnebionych przedsiebiorcach ktorych rzad tlamsi
Jak mamy tak debatować to stwierdzam stan faktyczny że jesteś pedofilem, ruchasz gęsi i masz wodogłowie. Nie zaprzeczaj.
Palikut obyczajowo nie jest konserwatywny tylko skrajnie antypolski, a gospodarczo jest samozwańczym liberałem, ale i tak po programie jego partii widać że to zwykły socjalista jak reszta w sejmie.
no to sie zdecyduj albo jest liberalem albo socjalista chociaz pewnie nie wlazi w dupsko jkm wiec bankowo socjalista, a potem sie dziwicie ze ludzie maja was za gimbusow albo debili
Poczytaj sobie czym jest socjalizm, czym on się charakteryzuje i od razu zobacz do której strony politycznej się go przypisuje, żebyś się nie burzył jak Kłamczyńskiego nazywają lewakiem.
Cytat:
femi666 napisał/a:
kraju w którym przedsiębiorca ma 50 kontroli i nie da się żyć
i pewnie z tego stresu przedsiebiorca zapomina przypadkiem pracownikom zaplacic pensji, i dla odreagowania musi sobie w zamian kupic co roku nowego mietka, zonie, synowi, corce i kochance
uciazliwe kontrole moze miec sklepikarz (co samo w sobie jest kurewskie) z niejasnego powodu a nie przedsiebiorca. zatrudniajacy kilku-nastu czy wiecej ludzi. chyba nie widziales jak takie kontrole sie zalatwia
trzeba zajebiscie podpasc zeby skarbowka czy inne urzedy sie solidnie dobraly do dupy facetowi. ale smialo dalej wierz w bajki o biednych gnebionych przedsiebiorcach ktorych rzad tlamsi
za przeroszenie w dupie byles i chuja widziales... a do tego pierdolisz od rzeczy . To ci powiem , ze przynajmniej w pomorskim to skarbowka szuka gdzie sie tylko da i nie tylko! Prosze historia z pierwszej reki , osoba zatrudniona na zasadzie podwykonawcy miala oplacac vat i nie oplacala a ze gowno miala i nie bylo od kogo sciagnac $ to wlazla na zleceniodawce czyli firme mojego ojca i gowno ich obchodzilo tlumaczenie ze wszystkie rozliczenia byly w formie elektronicznej (przelew bankowy) . Jak pracujesz na czarno i pobierasz zasilek z tytulu "bezrobotny" to sie kurwa nie dziwie ze twoj pracodawca cie wychujal... skoro ty dymasz panstwo to on ciebie tez moze wydymac ... Wiec skoncz za przeproszeniem pierdolic... sam mam firme i jakby pracownikowi nie zaplacil na czas to bym szczaw z nasypow wpierdzielal... a teraz poprosze masc na bol dupy...dla mnie kurwa... bo hemoroidy mi pekaja jak czytam cos takiego co ty wypisujesz...
A tak na serio to piwko za pracę!