vrider Piwko dla ciebie bo dobrze gadasz, sam jestem z pomorskiego i też poczułem kontrole (chyba jak każdy co ma działalność). To co napisałeś idealnie oddaje stan, rzeczy. Jak czytałem co mareks wypisywał to mi prawie krew wykipiała...
mareks przedsiębiorca taki zły, wyzyskuje, merolami się wozi. Oj zły niedobry wyzyskiwacz biednych pokrzywdzonych przez los mas robotniczych. Właśnie tą drugą grupę reprezentujesz i tak właśnie siebie postrzegasz, jako biednego robotnika wyzyskiwanego. Jesteś lepszy od nas? Zakładaj firme, droga wolna. Mocny w gębie, cieć w działaniu.
Korwinizmy mnie przeżerają? Litości... jeśli ty uważasz, że armia urzędasów i gówniany socjal są dobre to albo debil albo rodzina strukturach urzędów i żyje się dobrze.
Napiszę za to, to co chciałem napisać po obejrzeniu filmiku.
Fejk jak chuj w pokemonach były tylko cztery ciosy a oni tu nakurwiają jak pojebani
PS. Vrider, popieram Cię, ale twojego rozliczenia nie kumam, może to zła pora.
i pewnie z tego stresu przedsiebiorca zapomina przypadkiem pracownikom zaplacic pensji, i dla odreagowania musi sobie w zamian kupic co roku nowego mietka, zonie, synowi, corce i kochance
uciazliwe kontrole moze miec sklepikarz (co samo w sobie jest kurewskie) z niejasnego powodu a nie przedsiebiorca. zatrudniajacy kilku-nastu czy wiecej ludzi. chyba nie widziales jak takie kontrole sie zalatwia
trzeba zajebiscie podpasc zeby skarbowka czy inne urzedy sie solidnie dobraly do dupy facetowi. ale smialo dalej wierz w bajki o biednych gnebionych przedsiebiorcach ktorych rzad tlamsi
Niepłaconymi pensjami zajmuje się sąd, a nie urząd skarbowy który zwykł ściągać podatki ;].
Chciałem Ci jeszcze odpisać kilkoma logicznymi argumentami, ale Twoje biadolenie widzę już po raz któryś już, więc czuje że to nie miałoby sensu, więc:
A filmik dobry
Jak zwykle pierdolisz, wyzywasz wyborców JKM od gimbusów itp., a NIGDY, ale to NIGDY nie podałeś konkretnego argumentu za swoją sprawą.
A wyborcy Palikota, którzy nie ukrywają swoich uczuć do Gierka, Jaruzelskiego to już nie są gimbusy, tylko normalni, dorośli umysłowo ludzie?
Nie, nie chodzę do gimnazjum.
Krul użyte celowo. Jest pełno wstawek w internetach na temat JKM, które używają "Krul"
przeciez dla was wszystko co nie jest w 100% odzworowaniem wizji swiata korwina jest automatycznie socjalizmem logika iscie zajebista, z takim podejsciem do swiata zawsze bedziecie ta biedna ucisniona czescia swiata ktora chce go uszczesliwic ale obrzydliwi socjalisci nie pozwalaja
za przeroszenie w dupie byles i chuja widziales... Wiec skoncz za przeproszeniem pierdolic... sam mam firme i jakby pracownikowi nie zaplacil na czas to bym szczaw z nasypow wpierdzielal... a teraz poprosze masc na bol dupy...dla mnie kurwa... bo hemoroidy mi pekaja jak czytam cos takiego co ty wypisujesz...
tak sie sklada ze wsrod kilku "przedsiebiorcow" u ktorych pracowalem 2 mialo kontrole skarbowe, zaczely i zakonczyly sie u prezesa w pokoju przy kawce, a obydwaj mieli i maja niejedno za uszami wiec mniejwiecej wiem jak wygladaja kontrole skarbowe w naszych warunkach
i nie pisalem o jakis jedno-kilkuosobowych firemkach tylko o nieco wiekszych
mare30ks po chuja ty się wypowiadasz w tych tematach?...jak jest temat zachaczający o gopodarkę/ideologię/politykę zawsze widzę twój wpis i za każdym razem się kompromitujesz...kurwa jego mać, jeśli ja w wieku 32 lat miałbym taką mentalność, brak wiedzy i jeszcze się z tym tak panoszył to chybabym sobie strzelił w łeb...
wypowiadam sie bo moge i mam taka ochote, skoro inni moga poopowiadac swoje bajki to moge na nie odpowiedziec
gimbokorwin zarzuca mi brak wiedzy i mentalnosc, a to ci nowosc no tak kompromituje sie bo nie jestem milosnikiem korwina, to ostateczny argument bo przeciez jak sie nim nie jest to automatycznie nigdy sie nie ma racji, a wy za to poznaliscie wszystkie tajemnice swiata i wiecie co jest dobre a co zle.jakie to proste, ale oczywiscie wy maci eotwarte glowy, jestescie swiatli, wspaniali i wogole zajebisci
no i oczywiscie od innych najmadrzejszych zbierasz piwka, smsujecie do siebie zeby sobie nawzajem stawiac piwa?
, ale to NIGDY nie podałeś konkretnego argumentu za swoją sprawą. ?
oczywiscie ty i tobie podobni zawsze zarzucaja brak argumentow bo jakikolwiek kontrargument jest dla was automatycznie bzdura, przezco mozecie podbudowac swoje ego majmadrzejszych ucisnionych
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.Nie jestem "wyznawcą" Korwin-Mikkego, poprostu mam do niego ciepły stosunek, gdyż podzielam jego poglądy ekonomiczne i pare innych, choć mam pare poważnych wątpliwości co do jego osoby (ale raczej nie natury ideologicznej). Jeśli chodzi o innych bohaterów tematu, to Kolonko doceniam choć trzeba go słuchać z przymrużeniem oka, a Cejrowski to mądry facet, ale niestety katolicki oszołom co powoduje że mam do niego raczej negatywny stosunek. I co nadal twoim argumentem będzie nazywanie od gimbokorwinów? Z takimi jak Ty to nawet nie można podyskutować o istocie rzeczy, bo są ogłupieni tym żałosnym politykierskim jadem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów