Była koścista, a on zbyt gwałtowny Ale nie powiem, wesoła historia...
A tam ważne że BYŁO NAWET PRZYJEMNIE.
Była koścista, a on zbyt gwałtowny Ale nie powiem, wesoła historia...
O Proszę, mamy tutaj specjalistę w doborze warunków fizycznych i behawiorystyki analnej.
Hehe wykalkulować to one nigdy nie umiały, pazerne jebane. Tylko więcej i więcej. A nad ranem kukiel zapieczony
Dobre, bardzo dobre.
I jedno i drugie.
Tyle lat anala z żoną i nigdy jej dysk nie wypadł. Mam za małego czy coś robię źle?
A żona prawdziwa, czy lalka?
Dobrze, że ta afera wybuchła bo pokazuje do czego są zdolne #p0lki oczerniających facetów.
Podsumowując:
- spotykali się 5mc
- discman zdewastował jej dupe i ją zostawił
- ona chciała się odegrać oczerniając niewinnego facet i chwaląc się co jej zrobił.
- zostąła zlinczowana
- gość został bohaterem
wykop.pl/wpis/71216785/no-tak-biedna-kobieta-oczywiscie-nikt-nie-bierze-p
Teraz wielce poszkodowana, bo informacja o tym, że jej dupa została zdewastowana dotarła do rodziny.
Dziś nie pojawiła się Pani Liliana Senior HR w firmy AMS oddział w toruniu i zarejestrowanej w Londynie, a teamsy ma wyłączone.
Ciekawe, czy pracodawca przyjmie jej L4 xD
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Najbardziej pojebaną rzeczą w tej sprawie jest to, że takie pojebane grupy istnieją i na nich #p0lki oczerniających facetów jest na porządku dziennym i nikt z tym nic nie robi.
Teraz wielce poszkodowana, bo informacja o tym, że jej dupa została zdewastowana dotarła do rodziny.
Dziś nie pojawiła się Pani Liliana Senior HR w firmy AMS oddział w toruniu i zarejestrowanej w Londynie, a teamsy ma wyłączone
Kurwa czaisz jak tam zwolnienie lekarskie wjechało?
Tyle lat anala z żoną i nigdy jej dysk nie wypadł. Mam za małego czy coś robię źle?
Może następnym razem ty jej wsadź w dupę
No właśnie nie. "Pokrzywdzona" pisała z prywatnego konta na Fb (konto już usunięte) Co ciekawsze ma męża
Już pewnie nie ma
Sprobój poluzować srubki w obudowie i przechył go , moze wtedy wypadnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów