18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Półka
DFM • 2012-04-17, 8:05
Młoda rodzina z 5 letnim synem ogląda kupione mieszkanie. Dziecko patrzy na pustą ścianę i mówi:
- A tu półkę jebniemy.
Ojciec trzepnął go mocno w kark i pyta:
- Pojąłeś?
- Pojąłem.
- Co pojąłeś?
- Że tu półka ni chuja nie pasuje.

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
BongMan 2012-04-17, 8:56 3
Jeszcze niedawno szczekałeś na mnie, że wrzucam kawały, a teraz sam wrzucasz. No i gitara

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
rockface123 2012-04-17, 9:07
powinna być osobna kategoria z kawałami zaraz obok obrazków bo ten kawał ni chuja tutaj nie pasuje.

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-17, 09:09 ]
sugerujesz dział suchary? mamy takowy już

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
robertoo 2012-04-17, 9:26
ja pierdole jakie suchary? smieszne to w chuj jest
Zgłoś
P................C 2012-04-17, 9:33
rockface123 napisał/a:

powinna być osobna kategoria z kawałami zaraz obok obrazków bo ten kawał ni chuja tutaj nie pasuje.

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-17, 09:09 ]
sugerujesz dział suchary? mamy takowy już

wrzuć coś od siebie- pewnie będzie zajebiście sadystyczne i śmieszne. Żenujące są komentarze typu "suche w chuj", "co to tu robi", "znowu ten kwejk, joemonster, redtube", "jestem pedałem więc jebne sobie, że chujowe"

eidt: poprawione
Zgłoś
pisage 2012-04-17, 9:39 1
@up chyba nie zrozumiałeś...

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
P................C 2012-04-17, 9:41 1
@up nie Ciebie chciałem cytować kurwa
Zgłoś
binek90 2012-04-17, 11:42 7
straszne gówno ... ale dam Ci piwo bo od małego byłem uczony że upośledzonym należy pomagać ...
Zgłoś
Necrono 2012-04-17, 12:12
@Up i co pomagali Ci ?
Zgłoś
TheByQ 2012-04-17, 12:14
@up tak, jak na przykład dałem mu piwo. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom.
Zgłoś
GnS 2012-04-17, 12:30
facebookowe żarciki ... hihi-haha kurwa
Zgłoś
pisage 2012-04-17, 14:31
się robertoo wcisnął między wódkę, a zakąskę

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Szabla 2012-04-17, 14:45
Dobre, piwo się należy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów