📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HenrykS. napisał/a:
Każde kolejne pokolenie mężczyzn ma coraz mniej męskiego hormonu, mniejsze libido, to i nie będzie się żadnemu chciało starać o jakąś upośledzoną księżniczkę. Albo role się niedługo odwrócą, i dziewczęta będą się starać o byle kmiota, albo ludzkość się skończy (w sensie biały człowiek).
ameryki nie odkryłeś to się już dzieje samice albo wchodza na głowe albo wyglądają jak Lempart i największe spermiarze tracą chęć i wolą zjechać na ręcznym
Jak by tak było to już byśmy wszyscy byli milionerami.
Ale życie weryfikuje takie szlaufy i faceci wolą się związać z laską z wschodu niż zjebać sobie życie z polką dupodają co jej nic nie pasuje a tylko siedzi na dupie i tyje przy oglądaniu netflixa lub przeglądaniu Facebooka ..... Bo kto normalny i szanujący się będzie się szarpał z takim elementem. Chyba tylko sebixy i jakieś elementy nieodpowiednie
Ale życie weryfikuje takie szlaufy i faceci wolą się związać z laską z wschodu niż zjebać sobie życie z polką dupodają co jej nic nie pasuje a tylko siedzi na dupie i tyje przy oglądaniu netflixa lub przeglądaniu Facebooka ..... Bo kto normalny i szanujący się będzie się szarpał z takim elementem. Chyba tylko sebixy i jakieś elementy nieodpowiednie
Typowa młoda, tempa i roszczeniowa pizda 6/10 urodzona po 2000r, która jeszcze sama u rodziców na garnuszku żyje. Dlatego rucham milfy i gilfy po 50tce.
Wyższy standard? Założę się, że podstaw nie opanowała, czyli sprzątać, prać i gotować. Potrzebuje faceta z wyższym standardem, który będzie biegał w koło jej królewskiej dupy.
voodoo_16 napisał/a:
Śmiejcie sie śmiejcie, już niedlugo bedzie ministrem
Finansów oczywiście.
tomkararek napisał/a:
za kare ja od garuw wygonili to teraz se podniesie stope zycjowa do gory tylko
Za karę to powinieneś być napierdalany słownikiem po piździe
Mądrego to aż miło posłuchać , jebany dziurawiec
Trudno coś napisać na spokojnie. Ale spróbuję. Co z wami będzie, jak my podniesiemy standardy? Pozostanie wam ciągnięcie arabskich drutów?
Baronessa napisał/a:
Typowa młoda, tempa i roszczeniowa pizda 6/10 urodzona po 2000r
Chyba tępa?
Dziewczę ma rację. Większość kobiet w jej wieku powinna podnieść swój standard, zrobić studia lub jakiś kurs. Wtedy faceci zaczną się starać i świat pójdzie do przodu.
Panowie, czas działa na waszą korzyść
Ronin69 napisał/a:
a skończy się tak...
Ja to bym Pań na kasie nie obrażał.
Te co rżną księżniczki to kończą jako natrętne telefonistki z fotowoltaiki albo "przedstawicielki handlowe" a w rzeczywistości zwykłe akwizytorki sprzedające jakieś nikomu niepotrzebne gówno. One są za dumne, żeby iść na kasę do biedry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów