Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziewczę ma rację. Większość kobiet w jej wieku powinna podnieść swój standard, zrobić studia lub jakiś kurs. Wtedy faceci zaczną się starać i świat pójdzie do przodu.
Kurs gotowania , szycia albo robienia skarpet na drutach i rękawiczek z jednym palcem
Facet oferuje 250 000 zł rocznie , mieszkanie bez spłacania kredytu , kilkuletni samochód i brak długów.
Bez mafii, narkotyków czy innego syfu.
Co musi zaoferować kobieta aby wymiana była uczciwa ?
Bo "dupę" to można mieć za 2000 zł i to czystą.
Sprawa jest prosta.
Facet oferuje 250 000 zł rocznie , mieszkanie bez spłacania kredytu , kilkuletni samochód i brak długów.
Bez mafii, narkotyków czy innego syfu.
Co musi zaoferować kobieta aby wymiana była uczciwa ?
Bo "dupę" to można mieć za 2000 zł i to czystą.
Grubo poleciałeś z tym standardem życia. Taki to chyba reprezentują w PL jedynie lekarze po 40stce, ale ci z kolei albo już mają żony i dzieci, albo sami oczekują od kobiety znacznie więcej, jak bycie młodą bezrobotną cipą bez perspektyw, która pewnie nawet nie potrafi dobrze ugotować obiadu bez dostępu do internetu...
Dlaczego każdego freaka trzeba nazwać lewakiem lub prawkiem?
Ja rozumiem, że teraz naród podzielony przez rząd, bo ma do tego super narzędzia a "dzieł i rzadz" zawsze na prosię.
Ale większość ludzi jest centrum a nie lewo lub prawo...
Po jakiemu ty pierdolisz, lewaku?
Po jakiemu ty pierdolisz, lewaku?
Jestem prawicowcem debilu....
No i rozumiem, że polska język trudna mowa.....
Typowa młoda, tempa i roszczeniowa pizda 6/10 urodzona po 2000r, która jeszcze sama u rodziców na garnuszku żyje. Dlatego rucham milfy i gilfy po 50tce.
ale już swoje starej jak pozuje nie musiałeś wstawiać !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów