18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Polki w UK
lukasoon15 • 2014-01-09, 22:46

A mi się wydaje, że to zwykłe kurwienie się, pierdolenie się z ciapatymi czy czarnymi nie po to żeby otworzyć się na nowe kultury, poszerzyć horyzonty, ale żeby poszerzyć swoje cipy i dupska.
Naród jest z was dumny!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pokson 2014-01-09, 22:51 21
A chuj ci do tego kto z kim sie pierdoli. Wracaj marszczyć do pokoju.....
Zgłoś
l................e 2014-01-09, 22:54 182
Co to za krzywy ryj na tym zdjęciu?
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-01-09, 22:54
Akurat ta ze zdjęcia jest brzydka, ale to kwestia gustu. A o gustach się nie dyskutuje. kropka.
Zgłoś
lukasoon15 2014-01-09, 22:59 42
Cytat:

A chuj ci do tego kto z kim sie pierdoli. Wracaj marszczyć do pokoju

Muammar al-Khadafi (abstrahując od samej jego osoby) powiedział kiedyś coś, co idealnie spointuje twoją wypowiedź.
"Istnieją znaki, że Allah udzieli wielkiego zwycięstwa islamowi w Europie. Bez mieczy, bez karabinów, bez podbojów. Niepotrzebni są nam terroryści, nie potrzebni samobójcy. 50 milionów muzułmanów [w Europie] przekształci ją w muzułmański kontynent w ciągu kilku dziesięcioleci."
Chodzi właśnie o pieprzenie się z kim popadnie...
Zgłoś
gucios 2014-01-09, 23:17 5
Uprawiają 4 razy więcej sex, bo w UK są zarobki 4 razy większe niż w Polsce.
Zgłoś
masterjunior 2014-01-09, 23:21 14
To nie zasługa urody.. Niestety polki wyjeżdżając za granice nie mają zamiaru zwiedzać zabytków itp, tylko j***ć się z małpami w butach zwanych również czarnuchami.. Ewentualnie w Polsce ,parzą' się z erasmusami. I to właśnie dzięki temu kultura europejska prędzej czy później upadnie.
Zgłoś
L................7 2014-01-09, 23:21 22
Prawda jest taka, że wiele kurwi się z brudasami bo są tacy egzotyczni.. zajebałbym siekierą
Zgłoś
pokson 2014-01-09, 23:22 1
@up jak jedna z drugą głupia to sie jebie z jebanym ciapatym. Niestety twierdzę dalej że chuj Ci lub nam wszystkim do tego kto z kim sie jebie. Jak ty byś posuną KOCIUBĘ to jeszcze byś sie chwalił że jebnąłeś tą co została zdradzona z kozą. Szczerze to nie wiem kto w tym momencie jest gorszy Co do tematu to jest to temat rzeka, jedni będą bronić inni będą oskarżać. I szukaj tu prawdy....... Ja jestem zdania że, nie widziałem, nie zamoczyłem to sie kurwa w tej sprawie nie odzywam a nie sieje teorie spiskowe....
Zgłoś
Blackow 2014-01-09, 23:28 1
Giń, zazdrosny gimnazjalisto.
Zgłoś
w................4 2014-01-10, 0:01 16
Od kiedy tępienie kurestwa i braku szacunku do samej siebie do zazdrość? Czy gdyby chodziło o wasze córki, lub o przeszłość waszych wybranek gadalibyście tak samo?

PS co to za potwór na zdjęciu? :O
Zgłoś
M................s 2014-01-10, 0:28 15
Ładna dziołszka tylko taaa szczę... a chuj pojadę klasykiem
Zgłoś
RockyWood 2014-01-10, 0:50 6
jedź do dowolnego kraju w UE i zapytaj młodych tubylców co sądzą o Polkach.

Ciekawe że o Rosjankach, Ukrainkach, Bułgarkach, i innych kobietach z krajów dookoła i w pobliżu Polski nikt nie powie że "dobrze się ruchają"
Zgłoś
Murekkk 2014-01-10, 1:35
Nos jak Jackson, wary spuchnięte jak po wpierdolu, kwadratowy ryj, szeroka broda, tapety najebane kilogram i do tego dojebane blurem w photoshopie, chyba, że ma takie tłuste... Ale i tak bym jebał, szpetny ryj ale ciałko spoko.
Zgłoś
606 2014-01-10, 2:07 4
Ta ze zdjęcia to chyba ta kurwa brytyjka, bo do Polki, a w dodatku ładnej to jej w chuj daleko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem