@Magik2501 w moim przypadku to już trochę za późno, żeby poznawać kogoś przez 10 lat
Co ja w ogóle tu kurwa robię po 30 siedzę na portalu z małolatami po 13 - 15 lat ja pierdole. Musze przestać pić, bo jak się najebie to mnie na drugi dzień na melancholie zbiera i pisze takie pierdoły. Kiedyś myślałem, że rozwód to totalny upadek społeczny (jak byłem mały, zresztą wtedy tak był traktowany), a teraz ludzie kurwią się na lewo i prawo, może i kiedyś też tak było, nie wnikam, ale teraz aż się brzydzę ludźmi. Najlepiej byłoby się wyprowadzić gdzieś w głęboki las z daleka od ludzi i nie obserwować tego wszystkiego.
Dobrze się mówi jak człowiek się nie przejmuje, a tu czas mija i życie przelatuje przez palce, najpierw podstawówka, średnia, studia, pogoń za kasą i potem budzisz się sam i uświadamiasz, że nic z tego życia nie masz, chujowe wspomnienia, zmarnowany czas i rzeczy, które nie dają ci szczęścia. Przynajmniej w monopolowym jak to mówił Rozpondek są wszystkie barwy szczęścia: Ajerkoniak, Campari, Blue Curacao, Whisky ... bo to są wszystko barwy szczęścia.