18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Połknęła wibrator.
de_Sade • 2019-06-18, 18:05
Gdy w trakcie porannej sesji seksu na baterię coś pójdzie nie tak...

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
zdun 2019-06-18, 18:13 21
Miota nią jak szatan
Zgłoś
saves 2019-06-18, 18:13
Białe myszki też widzi?
Zgłoś
mygyry 2019-06-18, 18:18 2
@up To akurat u Junckera
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-06-18, 18:25 2
miała chyba lush,a jakiś inżynier opalony starował patrząc na smartfona.
Zgłoś
Newton 2019-06-18, 18:35 5
Duch hitlera ją nawiedził.

Między dowolną parą ciał posiadających masy pojawia się siła przyciągająca, która działa na linii łączącej ich środki, a jej wartość rośnie z iloczynem ich mas i maleje z kwadratem odległości.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-06-18, 18:38 15
Stanęła koło Żyda i się zatrzęsła... jakaś awersja?
Generalnie, KOMICZNIE to wygląda.
Zgłoś
marmurowychuj 2019-06-18, 18:41 3
ja mam tak samo po kilkudniowym chlaniu
Zgłoś
Sawix 2019-06-18, 18:49 93
Hitler też miał Parkinsona
Zgłoś
garota 2019-06-18, 19:06 24
To są kosmici którzy udają tylko ludzi. Coś tam się zwieszało w systemie ale w odpowiednim momencie zaskoczyło. Zaufajcie mi, jestem onanistą.
Zgłoś
poligon6 2019-06-18, 19:14 4
Trzęsie się jak kacze gówno, a gdzie był jej kapciowy Tusk? Nie przytulił? Czy tylko nocnik po niej czyści?

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
mazga50 2019-06-18, 19:27 17
Parkinson jest chorobą śmiertelną. Teraz nie dziwne, że odeszła z polityki. To kara boska za wpuszczenie gówna muzułmańskiego do Europy i bratanie się z nim.
Zgłoś
nectovelius 2019-06-18, 19:52
A co to za baba jest

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
skywalker75 2019-06-18, 20:17
piwko za opis

czarna fortuna
Zgłoś
S................U 2019-06-18, 20:21 2
jakieś przebicie musiało być
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów