📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre. ale w zasadzie komentuje tylko po to żebyś mógł wrzucić więcej;)
Rząd Korei Północnej ma ostro nasrane we łbach. To, że amerykanie chcieli wyprzeć komunistów wkraczających do Korei było Dobrym pomysłem, ale niestety kraj podzielił się na dwoje i teraz jeden jest demokratyczny a standardy życia są prawie, że najwyższe na świecie, a w drugim ludzie karmieni są bzdurami na temat USA, że to Ci źli, Kim Dżong Il dobry i uciekają gdy widzą autobus z turystami. Naprawdę posrany kraj.
Amerykańska stonka
straszne ;/
@up
Nie widziałaś mojej bliżnie po operacji wyrostka.
znawcaekranu napisał/a:
Trza było foto od razu wstawić a nie puste słowa wypisywać.
To jest amerykańska propaganda mówiąca o koreańskiej propagandzie przeciwko USA, widać to po kresce !
Freaqs napisał/a:
To jest amerykańska propaganda mówiąca o koreańskiej propagandzie przeciwko USA, widać to po kresce !
Ta, amerykańska propaganda o koreańskiej propagandzie, która mówi o amerykańskiej propagandzie, która to z kolei mówi o koreańskiej propagandzie, która mówi o propagandzie przeciwko USA.
Nie wiem czym się tak podniecacie. Ja tam nie widzę nic złego w tych obrazkach , tylko dobrze się bawiący amerykańcy przy okazji eksterminujący kilku(nastu) Azjatów. Wielkie mi halo.
Chyba pojebało rząd koreański. Zajebistą im tam wode leją.....no kurwa........;/
Chyba muszę dokleić i to... sadistic.pl/co-oprocz-stonki-ziemniaczanej-zrzucali-amerykanie-vt45361.htm
Ciekawe co sądzi na ten temat statystyczny koreańczyk... Hmm.. Zapewne jest już tak zmanipulowany, że nie zdaje sobie sprawy z istnienia świata zewnętrznego, ewentuanie uważa cały ten świat za piekło, a tylko Święty Kim dał im raj. Zresztą.. każdy na tym padole łez jest manipulowany, łącznie z wami czy ze mną i nawet sobie z tego sprawy nie zdajemy w pewnych momentach, po prostu Koreańczycy z północy są manipulowani bardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów