Najlepsze 01:42
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a tych czerwonych beretów to nichuja nie będzie widać na polu bitwy, idealnie wtopią się w otocenie
kickyourheadoff napisał/a:
To nie Ursusy tylko radzieckie MTZ
Typ, który traktory widział tylko na obrazku prędzej zrozumie co to Ursus niż MTZ
Kim Ciong Hui salutuje jak ostatnia cipka.
Shaggy93 napisał/a:
nie licząc jednostek specjalnych . nie jest aż tak parszywie jakby sie mogło wydawać ale dobrze też nie jest.
Po jaki chuj wstawiałeś to z Wikipedii? Nie jest źle? To weź pod uwagę liczbę sprawnych obecnie czołgów, okrętów etc! Na tej koreańskiej defiladzie na placu jest więcej lepiej wyszkolonych żołnierzy, niż w naszej "profesjonalnej" armii za grubą kasę.
Ale kurwwa dno!
Robić parady / pokazy by prezentować broń do masowego zabijania ludzi i to wszystko w klimatach glorii i chwały, oczekując poklasku i łez wzruszenia. wtf...
Nie żebym dopiero teraz to odkrył, po prostu kolejny facepalm.
Toootalna chujowizna to wszystko, żałosno-śmieszne, co za podludzie. Ufoludki mają pewnie mega polewę... już nie mówiąc o tych ursusach czy innych zetorach.
Robić parady / pokazy by prezentować broń do masowego zabijania ludzi i to wszystko w klimatach glorii i chwały, oczekując poklasku i łez wzruszenia. wtf...
Nie żebym dopiero teraz to odkrył, po prostu kolejny facepalm.
Toootalna chujowizna to wszystko, żałosno-śmieszne, co za podludzie. Ufoludki mają pewnie mega polewę... już nie mówiąc o tych ursusach czy innych zetorach.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nieźle pierdolą ci, którzy uważają, że Białoruś czy Korea pn. byłaby w stanie nam zagrozić... Po pierwsze, mamy dużo większy potencjał militarny i gospodarczy, mamy także większe zaludnienie. Po drugie, Białoruś bez wsparcia Rosji nawet by nas nie ruszyła, po trzecie Korea pn. nie ma sprzętu by do nas "dojechać", a nawet jeśli to ich sprzęt jest dużo starszy od naszego. T55 kontra Leopard 2 w wersji A4 czy PT91 Twardy, już to widze jak nas niszczą... Już nie wspomne o tym, że obrońcy mają zawsze przewagę nad atakującym, ale nawet w wojnie ofensywnej byśmy sobie poradzili. Nasze marne F16 by zniszczyły ich całe lotnictwo już na początku wojny, a szyłkami to raczej takich myśliwców koreańce nie zestrzelą.
Same F16, nawet jak mamy ich tylko 40, wygrałyby te wojnę, bo oni nie mają żadnego sprzętu aby chociażby zagrozić. Rozjebałyby im stolice, ich kochanego ukochanego wykochanego przywódce Kim Ciongł Huia i byłby koniec wojny. A Ruskie i Chiny nawet palcem by nie kiwnęły bo Korea Płn. ma przejebane na całym świecie.
Co nie zmienia faktu że nasza armia to dno i 10 metrów mułu.
Co nie zmienia faktu że nasza armia to dno i 10 metrów mułu.
NIe najechali by na nas bo to wiązało by sie z atakiem na Unię Europejską, a ta co roku wydaje na wojsko pełno kasy. Tylko Stany wydają więcej.
że im droga się nie rozsypała to aż jestem w szoku bo u nas musieliby od nowa wszystko kłaść
Albo mi się wydaje, albo świat ma z nich polewkę
facio945 napisał/a:
ale helikoptry to mają lepsze od nas
oni całą armie maja lepszą od naszej bo my nie mamy nic no chyba że relikty z II wojny światowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów