📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
takie poldki miała policja, niektóre posiadały 2 turbiny !!!! to chyba lepiej szło niż dzisiejsze vectry
Wolałbym siedzieć w aucie pozera na światłach niż w hamującym poldku z 13" felgami.
@up
to jest polonez z silnikiem z bmw m3 + turbo do tego zawieszenie zostało przeniesione z bmw + klatka bezpieczeństwa.
Nie ma mowy o żadnej latarni.
Policyjne Borewicze z 2 turbinami zostały obalone przez łowców mitów.
to jest polonez z silnikiem z bmw m3 + turbo do tego zawieszenie zostało przeniesione z bmw + klatka bezpieczeństwa.
Nie ma mowy o żadnej latarni.
Policyjne Borewicze z 2 turbinami zostały obalone przez łowców mitów.
może polonez z silnikiem od Siery 2L rozpędzał się bardzo dobrze,ale hamował juz na seryjnych hamulcach dlatego tak mało tego wyprodukowali,
Taaa... Piekielna maszyna to jest to Za panny taką driftowaliśmy na parkingu obok kościoła. Rdza była wszędzie, hamulców prawie nie było, lewarek od biegów zachowywał się jak piłeczka totolotka podczas losowania. Ale kiedy Mariusz zimą dodał gazu... Znikały wszystkie inne problemy. Na każdym zakręcie czuć było adrenalinę, radio unitra budowało atmosferę odtwarzając z kasety kawałki nagrane z Hop-Bęc`a. A Piekielna maszyna wiozła nas na każdą imprezę... Wszystko było zajebiście aż do października 2005 - kiedy mechanik odmówił podbicia przeglądu (nawet za łapówkę nie chciał - świnia pazerna)... Wiosną 2006 Polonez poszedł na żyletki - ale to co ten samochód widział... Wiele mógłby opowiedzieć Polonez Caro.. NA zawsze w mojej pamięci. (*)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów