📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
serial piekny;] a mi w pamieci zapadły takie cytaty...
Despero: O pan naczelnik, to może tu się gdzieś zapodział mój kwit na komisarza.
Gebels: Żeby kwit podpisać to trzeba mieć chociaż jedną rękę wolną, a tu obie zajęte bo musi stołek trzymać.
Barszczyk: Kurka wodna, wyjeździłeś benzynę do kwietnia przyszłego roku?
Pomijam trochę....
Gebels: To pan naczelnik poleci mu ten awans pisać, bo zaraz przyjdzie info od parcha i jedziemy Szambeke zawijać.
Barszczyk: Którą Szambeke?
Despero: Takiego strasznego zbója co to pan naczelnik tylko w filmach o Kodżaku widział
-'jak sobie Kojak przeczyta scenariusz, to sobie może sprawy rozwiązywać w 45minut. Nam to zajmuje troche dłużej'
DESPERO: Słabo ci było dymać dupę w jednym pokoju przy dzieciaku, tak było!
KATERA: Nie.
DESPERO: Co nie? Nie słabo, czy nie dymałeś?
KATERA: Dymałem, po cichu....
DESPERO: A, taki jesteś pomysłowy dobromir.
a było tego o wiele więcej
Despero: O pan naczelnik, to może tu się gdzieś zapodział mój kwit na komisarza.
Gebels: Żeby kwit podpisać to trzeba mieć chociaż jedną rękę wolną, a tu obie zajęte bo musi stołek trzymać.
Barszczyk: Kurka wodna, wyjeździłeś benzynę do kwietnia przyszłego roku?
Pomijam trochę....
Gebels: To pan naczelnik poleci mu ten awans pisać, bo zaraz przyjdzie info od parcha i jedziemy Szambeke zawijać.
Barszczyk: Którą Szambeke?
Despero: Takiego strasznego zbója co to pan naczelnik tylko w filmach o Kodżaku widział
-'jak sobie Kojak przeczyta scenariusz, to sobie może sprawy rozwiązywać w 45minut. Nam to zajmuje troche dłużej'
DESPERO: Słabo ci było dymać dupę w jednym pokoju przy dzieciaku, tak było!
KATERA: Nie.
DESPERO: Co nie? Nie słabo, czy nie dymałeś?
KATERA: Dymałem, po cichu....
DESPERO: A, taki jesteś pomysłowy dobromir.
a było tego o wiele więcej
To nie jest odgłos silnika z poloneza...
Najlepszy polski serial kryminalny.
Pitbull- jak dla mnie jeden z najlepszych, ale było tam wiele ciekawszych scen.
przykre jest, ze tyle ludzi kojarzy tego wybitnego aktora tylko jako ferdka z "kiepskich".
czasem mozna sie przejsc do teatru...
czasem mozna sie przejsc do teatru...
Damianbeat napisał/a:
Proszę Cię, wyjdź....
Posłuchaj co postać na filmiku mówi, a potem sam wyjdź.
świetny film jak i serial. serial pod koniec nie był już tak dobry jak początki ale i tak oglądałem i bym oglądał. szkoda, że to już koniec ;\
fidelxxx napisał/a:
Damianbeat napisał/a:
Proszę Cię, wyjdź....
Posłuchaj co postać na filmiku mówi, a potem sam wyjdź.
A ty zauważ, czyją wiadomość komentuje a potem idź się powieś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów