📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie mu srogo jebało z chuja
Kurde elegancko mieć taki stawik na działeczce. Może i mają ciasno, ale przynajmniej człowiek wie czym karmione
janlew napisał/a:
Kurde elegancko mieć taki stawik na działeczce. Może i mają ciasno, ale przynajmniej człowiek wie czym karmione
Tak, geniuszu. Elegancko śmierdzące mułem ryby, ale ważne, że wiesz czym karmione.
To jest Tołpyga i nie śmierdzi mułem bo nie odżywia się z dna jak karp ...
janlew napisał/a:
No wiadomo czym karmione... własnym gównem
A mnie rozpierdalają Polscy pseudo wędkarze co płacą i jadą łowić ryby w stawach hodowlanych. To tak jakby iść na polowanie do kurnika albo ZOO.
N chuja oni powrzucali tam te ryby ? Bo same takie duże ni mogły tam urosnąć o.O
wLq napisał/a:
Tak, geniuszu. Elegancko śmierdzące mułem ryby, ale ważne, że wiesz czym karmione.
Oczywiście że ważniejsze niż zapach mułu, jest by nie była to panga na chińskich sterydach z biedry. A rybę wystarczy na trochę wstawić do płuczki, a nawet do wanny z czystą, kilkakrotnie podmieniona wodą i po problemie. Geniuszu.
puścił śmierdzącego bączura i ryby same uciekają z wody
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów