📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się zachowują gdy idzie tsunami
Zaraz przyjdzie 11 metrowa fala i zmiecie ich
Dobra nie mam kurwa pojęcia dlaczego ryby popierdoliło
Zaraz przyjdzie 11 metrowa fala i zmiecie ich
Dobra nie mam kurwa pojęcia dlaczego ryby popierdoliło
Może ktoś z miejscowych zesrał się do wody, albo chciał nogi wymoczyć?
Nawet ryby się burzą, że w Polsce łamana jest konstytucja
Jeden z najbrutalniejszych sposobów łowienia, gorszy od prądu i petard. Ktoś zapakował głośnik WiFi do woreczka, wrzucił do wody i puszcza polskie reggae.
jjjkkkfff napisał/a:
Jeden z najbrutalniejszych sposobów łowienia, gorszy od prądu i petard. Ktoś zapakował głośnik WiFi do woreczka, wrzucił do wody i puszcza polskie reggae.
Teraz na topie "majteczki w kropeczki".
jjjkkkfff napisał/a:
Gorzej. Polski hip hop.
I koło się zamyka, srają do wody, ryby to jedzą, oni jedzą ryby i znów srają do wody. Poezja.
picolo napisał/a:
I koło się zamyka, srają do wody, ryby to jedzą, oni jedzą ryby i znów srają do wody. Poezja.
I tu się zamyka koło życia.
Macx83wwww napisał/a:
Dziwne zachowanie ryb w porcie Lewoleba, może miały już dość syfu...
tak, i jako akt zemsty postanowiły dać się zjeść osobą za to odpowiedzialnym...
saves napisał/a:
Gorzej. Polski hip hop.
uuu komuś tu chłopaki w szerokich spodniach podkradali dziewczyny
35i napisał/a:
Teraz na topie "majteczki w kropeczki".
To tylko dlatego, że Najman jeszcze płyty nie wydał. Pewnie to będzie coś jak u Rubika tylko z klepaniem zamiast klaskania.
mi wygląda na znaczący spadek zawartości tlenu w wodzie stąd ryby ratują się w jakikolwiek możliwy sposób
saves napisał/a:
Gorzej. Polski hip hop.
Rap, bo tak powinno się nazywać tą muzyke, a dokładniej Polski rap to w większości gówno z powodu powiązywania z nim artystów, tfu, autystów z tego młodego pedalskiego pokolenia szczekających na autotune których słuchają 10-cio latkowie na swoich jbl-kach, lub też podpina się do niego jakiś uliczny gówno-rap. Ignoranci tacy jak Ty, generalizujący wszystko w taki sposób to jeszcze gorszy sort społeczny niż te marne grajki. Tak z ciekawości, pochwal się teraz czego Ty słuchasz na codzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów