ładny kotek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Skoro moją świnię usunęli to i temu filmikowi nie wróżę przyszłości...
Imperator napisał/a:
Skoro moją świnię usunęli to i temu filmikowi nie wróżę przyszłości...
"Skoro mi się nie udało wydębić piw to i Tobie się nie uda"
Och, jedz pan cebulę.
kotek spoko, ale żeby było sadystyczniej powinien mu zniknąć z kadru i za chwile by za kamerzystą już...
Kapibary są słodkie (gra słów)
teraz to ładny kotek a gdybyś był na miejscu tej świni to byś się zesrał ...
Bardzo fajnie koty są super. Niech ich będzie więcej i psiarzom ich skundlone wilczury co srają po trawnikach wpierdzielą na zimno. Ave.
Pojawia się pytanie: Dlaczego w internecie jest tyle kotów? Bo właściciele psów wychodzą z domu.
I to jest kot, a nie jakaś skurwiała, włochata, miaucząca abominacja niewiele większa od dłoni
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
szacun za takie piekne ucjecie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów