Co by tu dziś zjeść... Może tą... Nie, za chuda. Następna zbyt żylasta. O a może tą, nie. Tak, ta będzie idealna. Albo nie za tłusta. Ta też nie bardzo. To może jednak tą, albo czekaj...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zupełnie tak samo jak z moją żoną na zakupach...
Chodzi o to ze jej sie wszystkie klaniają...nie widzicie tego.
Zgłupiała ksieżniczka...
Jak sie kłania to moze isc dalej...
Zgłupiała ksieżniczka...
Jak sie kłania to moze isc dalej...
pewnie po prostu nie chciała skończyć jak ojciec Simby , albo czekała na ostatnie najsłabsze sztuki. Tak czy owak mit, że to lwice polują, a lwy się wylegują obalony...
@up. Jaki mit? To lwice przynoszą 90% pokarmu. Samce są potrzebne tylko wtedy gdy ofiara jest zbyt duża aby lwica mogła objąć szczękami szyję lub powalić ciężarem na ziemie. Poza tymi sytuacjami samce tylko znaczą i bronią teren. Tak, czekała na ostatnie osobniki, rana zadana kopytem 200kg gnu jest zwykle wyrokiem śmierci.
Typowa kobieta w sklepie
Też czasem miałem ochotę wziąć sprawy w swoje ręce, żeby nie siedzieć tam kolejnych kilku godzin
Też czasem miałem ochotę wziąć sprawy w swoje ręce, żeby nie siedzieć tam kolejnych kilku godzin
Może jest weganką.
PanRewolwerowiec napisał/a:
Może jest weganką.
nie jest, zwierzęta nie próbują oszukiwać natury...
kto kogo kładzie lew czy tygrys wygrywa?
eclipse2012 napisał/a:
kto kogo kładzie lew czy tygrys wygrywa?
lwy i tygrysy nigdy się nie spotykają, więc ciężko stwierdzić, wagowo są podobne, szczęki lwa są mocniejsze, za to łapy tygrysa są większe. Lwy trzymają się w grupach, tygrysy są samotnikami więc 1:1 sytuacja będzie wyrównana raczej
DustandBlood napisał/a:
Zupełnie tak samo jak z moją żoną na zakupach...
No w sumie racja strasznie wybredna
gustav665 napisał/a:
lwy i tygrysy nigdy się nie spotykają, więc ciężko stwierdzić, wagowo są podobne, szczęki lwa są mocniejsze, za to łapy tygrysa są większe. Lwy trzymają się w grupach, tygrysy są samotnikami więc 1:1 sytuacja będzie wyrównana raczej
ile jeszcze lat nie będę znał odpowiedzi!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów