Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdoli jeden z drugim że sadyści i zwyrole, sam wpierdala burgery z maka. Śmieszne jest to że użytkownicy sadola, gdzie pełno krwi i filmów z ubojni, płaczą że kotlety jedzą tylko z hodowli przemysłowych... Jak to mówią jeden lubi schabowe, drugi jak mu stopy śmierdzą...
Nie zesraj się z tym AHAB, wpier%alaj dalej trawę i oglądaj filmiki z kotkami na swoim macu.
wszyscy mysliwi to podludzie z kompleksem małej pyty
Populacja dzików nigdy by się nie namnożyła ponad normę gdyby pedalski myśliwy i jego pedalscy przyjaciele nie zapierdolili wilków czy niedźwiedzi...
A widzisz, i znowu pierdzielenie o szopenie. Bo to nie myśliwi zapierdolili wilki i niedźwiedzie tylko takie wieśniaki jak Ty. Chłopy co to potrzebowali więcej pola i bezpieczniejszej hodowli zwierząt. Tak więc wiesz.... Nie pierdziel.
Ale odstrzał zwierząt jest potrzebny.
Z drugiej strony nie uważam że w zabijaniu jest coś chwalebnego. Jak by facet niedźwiedzia włócznią zabił to może jeszcze, ale bycie dumnym z zastrzelenia
X sztuk jeleni z niemal snajperskiego karabinu (nie o tym filmiku mówię) , to jak być dumnym z wygrania w szachy z przedszkolakami...
A widzisz, i znowu pierdzielenie o szopenie. Bo to nie myśliwi zapierdolili wilki i niedźwiedzie tylko takie wieśniaki jak Ty. Chłopy co to potrzebowali więcej pola i bezpieczniejszej hodowli zwierząt. Tak więc wiesz.... Nie pierdziel.
No it taki jełop myśli że wilki mogły by żyć w parkach miejskich lub lasach pod miastami XD
Ludzie boją się jak wataha psów biega , a te jołopy chciały by wilki... kurwa mać...
Dziki w lesie jeszcze aż takich szkód nie robią, to bardziej problem rolników, ale stany zwierzyny takiej jak Sarna Jeleń czy Łoś to już u nas tragedia a myśliwi nie chcą więcej strzelać i zmniejszyć pogłowia do normy.
Nie zesraj się z tym AHAB, wpierdalaj dalej trawę i oglądaj filmiki z kotkami na swoim macu.
oho jakiś urażony pseudo myśliwy.
Idź lepiej poobciągaj swoim pijanym kolegom.
sadistic.pl/pics/2019_11_09_113618_de244d.jpg
Ty pajacu!
Po pierwsze: nie jem dziczyzny- jem mięso z hodowli takie jak: kury, krowy, prosiaki, etc.
Po drugie: jesteś głupi jak ten ślepy oszołom co strzelał do dzika i zamiast go zabić, to tylko go zranił, a nie na tym polowanie polega.
Tak więc chuj w dupę myśliwym i tobie lamusie.
Ty pizdo z lgbt
Nie zesraj się z tym AHAB, wpierdalaj dalej trawę i oglądaj filmiki z kotkami na swoim macu.
Smutno mi, że ten komentarz tyle piwska obskoczył
Smutno mi, że ten komentarz tyle piwska obskoczył
Bo jesteś słaby psychicznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów