Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Musimy strzelać do różnej dziczyzny". Ja nie muszę i nie widzę takiej potrzeby- matka natura poradzi sobie sama, pod warunkiem, że człowiek nie będzie się wpierdzielać do tego. Niepotrzebny byłby odstrzał gdyby człowiek nie wycinał lasów- procesy zachodzące w ekosystemie same się nie rozregulowały...
No dobra jeste s zwykłym lewackim pdałem bez zielonego pojecia.
Trollujesz czy strugasz za przeprosszeniem idiotę? Zwierzeta z farm przemyslowych cierpia o wiele bardziej.
Znowu podobne pytanie. Oddal trzy celne strzały i dobił zwierzyne. Ustrzelic zwierze i polozyć od razu to cięzka sztuka, chyba że strzela się z ambony. Czasami tropi sie postrzelone zwierze kilkanaście, kilkadziesia minut, tu rozegrało sie w kilka minut. O wiele dłużej w naturze wilk zagryza dzika.
Wiec pytam się. Trollujesz czy na prawdę nie masz zielonego pojęcia w temacie?
To gimnazjalny idiota, nie męcz go juz po sie popłacze.
W to, co się dzieje w naturze, nie wnikam, bo człowiek nie powinien ingerować w naturę...
Widać że nie wnikasz, stąd bierze się Twoja ignorancja.
Za każdym razem, gdy widzę tego typu dyskusje, zastanawia mnie... Co mają we łbach ludzie, którzy siedząc w ogrzewanym domu, otoczeni elektroniką, meblami, tekstyliami i całą masą innych wyrobów najróżniejszych gałęzi przemysłu, codziennie degradujących środowisko w każdym zakątku planety, w wolnych chwilach korzystają z internetu aby pierdolić o tym, jak to myśliwi ingerują w naturę.
Instagramowi "ekolodzy"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów