📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ci co znają się w temacie to dzik już nie żył jak się szamotał. To że on się tak chaotycznie rzucał to skurcze mięśni mózg był martwy to tyle w temacie
Powiem tak, nie chodzi mi o dzika czy o to że się męczył, chociaż powinien był mu ulżyć, to i mięsko lepsze. Chodzi mi o to że takie rzucanie oszczepem z góry to gówno. Rozumiem zapędzić się na dzika z włócznią w dawnym stylu i wbić mu ją w oko z odległości metra, wtedy trzeba mieć jaja, czy chociażby rzucić poziomo gdzie ten dzik może cię wywęszyć/zwiać albo rozpierdolić bebechy, ale tak z góry to żadna chwała.
Trzeba kolesia podać na kolegium. Jak tak można się znęcać nad zwierzątkami. Mógł tego dzika od razu dobić, a tak zwierzę konało w męczarniach.
zajebisty filmik!!! Ehhh chciałoby sie z takimi myśliwymi co nie chłopaki ? trza kasiurke mieć i pozwolenia... Ale film piersza klasa... żona by się obraziła na tydzień za takie coś, ale dla swoich to arcydzieło!
Skurwysyństwo, to skurwysyństwo, nieważne czy na Sadisticu, Pudelku czy Gościu Niedzielnym. Kłusownictwo jest nielegalne a poza tym jest skurwieniem gatunku ludzkiego. W dzisiejszych czasach nie ma potrzeby zapierdalania po lesie w oszczepem i własnoręcznego mordowania zwierząt. Chcesz mięso - idziesz do sklepu, a nie że kurwa wlezie psikutas na drabinkę, zwabi zwierzaka pod siebie żarciem i zaszlachtuje. Oby skurwiela zajebało podczas obiadu... Jak czytam tych wielkich troglodyckich cwaniaków broniących takie bestialstwo tracę wiarę w ludzi pomimo, tego, że staram się być humanistą.
I dodatek do hejterów:
Weźcie kurwa taką dzidę i spróbujcie celnie trafić w cokolwiek a potem komentujcie.
Ciekawych różnych odmian polowania odsyłam do youtube z hasłem "bowhunting" (niestety w Polsce zabronionym, ale nie u naszych południowych sąsiadów)
I dodatek do hejterów:
Weźcie kurwa taką dzidę i spróbujcie celnie trafić w cokolwiek a potem komentujcie.
dawid21177 napisał/a:
Celnie rzucić i trafić, to może być problem, ale celnie spuścić w pionie... raczej niewielki.
Poza tym, chuj wie za którym razem mu się to udało.
Az mi sie kawal przypomnial.
Facet pzyjechał do lasu na polowanie i idzie do leśniczego po pozwolenie. Leśniczy bierze go na stronę i mówi:
-Wie pan co, tu już nie ma na co polować... zające pozdychały, lisy też pozdychały bo nie miały co jeść... Ale mogę panu dać pozwolenie na cygana.
-Na "cygana"??
-No tak, na cygana.
-No dobra, to wezmę - Facet wziął, idzie sobie, nagle patrzy, a koło śmietnika przechodzi cygan. Wyjął strzelbę i go zastrzelił. Natychmiast zjawia się policja. Facet zdziwiony wyjmuje papier:
-Wszystko jest w porządku panowie, ja mam tutaj pozwolenie!
-Kurwaaa, panie, ale przy pasniku?!
Facet pzyjechał do lasu na polowanie i idzie do leśniczego po pozwolenie. Leśniczy bierze go na stronę i mówi:
-Wie pan co, tu już nie ma na co polować... zające pozdychały, lisy też pozdychały bo nie miały co jeść... Ale mogę panu dać pozwolenie na cygana.
-Na "cygana"??
-No tak, na cygana.
-No dobra, to wezmę - Facet wziął, idzie sobie, nagle patrzy, a koło śmietnika przechodzi cygan. Wyjął strzelbę i go zastrzelił. Natychmiast zjawia się policja. Facet zdziwiony wyjmuje papier:
-Wszystko jest w porządku panowie, ja mam tutaj pozwolenie!
-Kurwaaa, panie, ale przy pasniku?!
Nie ma to jak karkówka z dzika pierdolnięta na grilla. Niebo w gębie.
teraz mieć pretensje do każdego drapieżnika o to jak poluje, człowiek nie ma ani pazurów, ani szponów, nie ma też kłów i mocnej szczęki, poluje jak potrafi. Ryzykuje dużo, to wy macie pretensje ze nie zabił go z saltem i, że dzida poleci prosto między oczy, takie pierdolenie zamiast sie zastanowić na czym to polega, człowiek ma mózg, a jak wam kiedys przyjdzie zapolować, to zrozumiecie, że bez odpowiedniego sprzętu, lepiej z poziomu dzika na dzika nie polować. To tak jakby wymagać, żeby na niedźwiedzia poszedł z nożem i walczył cios za cios. po to mamy mózg żeby kombinować.
kolejne zjeby mówiące o tym jak to BIEDNA ŚWINKA, z pewnością teraz Tato Dzik nie wróci na kolacje a cała rodzina czeka aż wróci z polowania, póxniej pogrzeb, a skąd niby weźmiemy pieniądze na pogrzeb skoro lasy państwowe nie są w żadnym stopniu socjalne a my (dziki) nie płacimy podatków. Ci ludzie o niczym nie myślą.
kolejne zjeby mówiące o tym jak to BIEDNA ŚWINKA, z pewnością teraz Tato Dzik nie wróci na kolacje a cała rodzina czeka aż wróci z polowania, póxniej pogrzeb, a skąd niby weźmiemy pieniądze na pogrzeb skoro lasy państwowe nie są w żadnym stopniu socjalne a my (dziki) nie płacimy podatków. Ci ludzie o niczym nie myślą.
Cara_Al_Sol napisał/a:
tak bo ciapaci sa dla mnie mniej warci niz zwierzeta, sa gdzies na poziomie komara czy innej stonki, to szkodnikitrebal,
Wiecie co jest najdziwniejsze? Ludziska lubią patrzeć na płonących ciapatych, rozerwanych na strzępy przechodniów czy strzelanie do ptaków. A jak pojawia się film z typem, który zdobywa jedzenie starą jak świat metodą - odzywa się w nich 'humanitaryzm'. Dziwne.
Miłego dnia, wrażliwcy !
To wszystkich tych bezmózgich chujów, którzy pierdolą coś typu: "Spierdalać żreć trawę, obrońcy zwierząt". Czy ty chuju, jeden z drugim, nie rozumiesz, że tu chodzi i niepotrzebne cierpienie zwierzaka i do tego debilizm "myśliwego"? Po co zwierze ma cierpieć, jak można zabić je szybko i prawie bezboleśnie? Nie, lepiej żeby zwierze zwijało się w konwulsjach i wykrwawiało powoli.
Banda tępych chujów i nic więcej.
Banda tępych chujów i nic więcej.
ja pierdole , ale sie spinacie. Zabił humanitarnie, tak zabijaliśmy przez tysiące lat. Jeżeli ścierwo pójdzie na mięso to git, jeżeli zrobił to dla zabawy/filmu tu kutas z niego
Gdzie kurwa dzidą pierdolnięci czy co? To nie jest kurwa średniowiecze, teraz sie z broni myśliwskiej zwierzakowi kule w łęb a nie rzuca go dzidą niech sie kurwa męczy i miota. Obrońcą praw zwierząt nie jestem co muchy broni ale wkurwia mnie bezsensowne męczenie zwierząt.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów