📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A żeby taka sama chujowi w dupę weszła.
To se odjebał corridę...
a to już jest skurwysyństwo, podsypał zarcia..i dumny ze zajebał dzika
devilsplaything napisał/a:
a to już jest skurwysyństwo, podsypał zarcia..i dumny ze zajebał dzika
Dziczyzna jest smaczna
poza tym ... co ty tutaj kurwa robisz ??
Wracaj na kwejka.
nie ma co, dzielny i odwazny mysliwy
ja pierdole
ja pierdole
rapideo.pl/polecam,fryc88
Nie wiem po co w dzisiejszych czasach przy pomocy wloczni polowac, strzelil by raz ze strzelby, to nie dosc, ze zwierze by sie nie meczylo, to i skora w lepszym stanie.
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Kurwa mać ile razy spierdalałem przed tymi skurwielami xDD
Jakby koleś z tą dzidą zakradł się i rzucił dzidą poziomo przy tym dzika trafił, to bym powiedział, że ma koleś skilla. Wtedy przeżyłbym tego dzika z tym patykiem w bebechach - gorsze rzeczy się dzieją na świecie, ale takie coś - ani to skill, ani polowanie, w ogóle lepiej by zrobił jakby zrzucił kowadło na to stado. Też byłoby na zasadzie, w coś trafię.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
We are the imagination of ourselves.
Ludzie nie macie pojecia nic o myśliwych. Mam znajomego myśliwego on wywala tyle kasy na ochrone zwierzyny że te całe wwfcuduefy w życiu nie dały. Myśliwi to obecnie utrzymują równowage w przyrodzie. Gdyby nie oni to by sarny zjadły całe lasy. O uprawach już nie wspomne. Gościu w Polsce to o byciu myśliwym mógłby być w komputerze. Jeśli już poluje z dzidą to mógl poprawić odrazu by zwierze się nie męczyło
powinien się kutas spierdolić między te dziki i zostać przerobionym na papkę dla niemowląt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów