18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
cocaine.animals 2013-08-08, 14:54 35
A żeby taka sama chujowi w dupę weszła.
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-08-08, 14:56 17
To se odjebał corridę...
Zgłoś
devilsplaything 2013-08-08, 14:57 39
a to już jest skurwysyństwo, podsypał zarcia..i dumny ze zajebał dzika
Zgłoś
bejoPyrohC 2013-08-08, 14:59 150
devilsplaything napisał/a:

a to już jest skurwysyństwo, podsypał zarcia..i dumny ze zajebał dzika

Dziczyzna jest smaczna
poza tym ... co ty tutaj kurwa robisz ??
Wracaj na kwejka.
Zgłoś
mare30ks 2013-08-08, 14:59 62
nie ma co, dzielny i odwazny mysliwy
ja pierdole

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
fryc88 2013-08-08, 15:01 22
Polowania to ja tu nie widzę. Widzę kolesia, który czymś zachęcił dziki do przyjścia pod słup, czy cokolwiek to było, na którym stał i z którego to zrzucił włócznię w dzika. Ot mi wyczyn.

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-08-08, 15:01 11
Trochę podobnie... tylko, że bezkrwawo.

Zgłoś
PanMarian 2013-08-08, 15:02 28
Nie wiem po co w dzisiejszych czasach przy pomocy wloczni polowac, strzelil by raz ze strzelby, to nie dosc, ze zwierze by sie nie meczylo, to i skora w lepszym stanie.

HoHo
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Zgłoś
Opan 2013-08-08, 15:03
Kurwa mać ile razy spierdalałem przed tymi skurwielami xDD

~Opan
Zgłoś
Aqualinespirit 2013-08-08, 15:04 18
Jakby koleś z tą dzidą zakradł się i rzucił dzidą poziomo przy tym dzika trafił, to bym powiedział, że ma koleś skilla. Wtedy przeżyłbym tego dzika z tym patykiem w bebechach - gorsze rzeczy się dzieją na świecie, ale takie coś - ani to skill, ani polowanie, w ogóle lepiej by zrobił jakby zrzucił kowadło na to stado. Też byłoby na zasadzie, w coś trafię.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
Dejna 2013-08-08, 15:13 16
Ludzie nie macie pojecia nic o myśliwych. Mam znajomego myśliwego on wywala tyle kasy na ochrone zwierzyny że te całe wwfcuduefy w życiu nie dały. Myśliwi to obecnie utrzymują równowage w przyrodzie. Gdyby nie oni to by sarny zjadły całe lasy. O uprawach już nie wspomne. Gościu w Polsce to o byciu myśliwym mógłby być w komputerze. Jeśli już poluje z dzidą to mógl poprawić odrazu by zwierze się nie męczyło
Zgłoś
modoc 2013-08-08, 15:18 2
Już wiem skąd jest DUBSTEP
Zgłoś
Svenlee 2013-08-08, 15:19 6
nei żeby coś ale myśliwych nienawidze tak samo jak ciapatych
Zgłoś
wonsz_żeczny 2013-08-08, 15:19 4
powinien się kutas spierdolić między te dziki i zostać przerobionym na papkę dla niemowląt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów