📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polowania zwłaszcza z ambony sa najbardziej humanitarne bo mozna spokojnie wycelować w komorę lub łeb.
Przypomne też wszystkim pizdeczkom, że polowania z ambony maja na celu redukcje danej populacji, zazwyczaj chodzi o dziki.
Przypomne też wszystkim pizdeczkom, że polowania z ambony maja na celu redukcje danej populacji, zazwyczaj chodzi o dziki.
poligon6 napisał/a:
Polowania zwłaszcza z ambony sa najbardziej humanitarne bo mozna spokojnie wycelować w komorę lub łeb.
To powiedz mądralo jak zredukować populację patusów?
TRQPL napisał/a:
To powiedz mądralo jak zredukować populację patusów?
Też z ambony tylko że z kościelnej.
mesjans napisał/a:
Też z ambony tylko że z kościelnej.
Ja bym powiedział że z ambony w meczecie.
Xson33333 napisał/a:
Ja bym powiedział że z ambony w meczecie.
Na chuj z ambony? Byle balkon na osiedlu wystarczy
poligon6 napisał/a:
No nie do końca. Dzikie zwierzęta mają lepsze warunki do rozmnażania niż kiedyś i populacje dzików, jeleni są wyższe niż kiedykolwiek, a to dlatego, że myśliwi w czasie zimy przynoszą tony paszy do lasów. Do tego jeszcze dodajmy częsty brak naturalnych drapieżników w postaci np. wilków i mamy sytuacje, w których stada dzików biegają po miastach. Także w dużej części populacje są tak przerośnięte właśnie za sprawą myśliwych.
fu_k_that_sh_t napisał/a:
Ta scena to z jakiegoś filmu, serialu?
Jeśli ktoś wie to proszę o tytuł.
serial kanadyjski - tytuł - "lol "
LOL - śmiech na tysiąc sposobów
żeby wyeliminować patusów trzeba zwiększyć cenę dresów o 500% i opodatkować razy dwa.Wtedy dresy będą kosztować jakieś 50zł i żaden patus już nie będzie mógł sobie pozwolić bo nie przeżyje do końca miesiąca.Zobaczycie patusy bedą chodzić w damskich legginsach za 3,50 z kreskami namalowanymi markerem-zarach ich poznacie więc będziecie wiedzieli kogo kopać po mordzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów