już raz mnie zaprosili.Jeżeli to safari odbyło się na legalu, to nie ma nic lepszego dla równowagi w ekosystemie niż odstrzał zwierzyny, gdy jest jej za dużo i ochrona, gdy jest za mało. Gówno się znacie, popytajcie dowolnego myśliwego. Ale nie, lepiej się wymądrzać, niech lew migruje za żarciem i zdechnie z głodu albo zostanie obdarty ze skóry na terenie poza kontrolą strażników. Szkoda słów.
A lwy nie są przypadkiem zagrożone wyginięciem?
Widać że jesteś myśliwy, strażnik równowagi niedojebania psychicznego a wszystko przez małego penisa.
Co za skurwesyny. Gorzej jak czarnuchy, hołota bez honoru. Już tu się kiedyś wypowiedziałem na temat polowań, a zwłaszcza ich pedalskich rytuałów...
Rozumiem i popieram amerykańskiego czy kanadyjskiego czy rosyjskiego ojca co syna na polowanie na jelenia zabiera z kuszą i tropią zwierza parę dni. To jest normalne zdobywanie jedzenia, najzdrowszego na świecie, zamiast jedzenia toksycznego gówna. To jest potrzeba i zdrowe podejście. Mam, jak kolega "ludogator" wspomniał, nadzieję że ścierwo zdechnie za tego pięknego lwa.
Idź kupować kurczaki z Lidla.
I jeszcze tak sobie pozwolę podsumować komentujących, bo dzielą się fajnie na dwie ładnie oznaczone grupy.
-Jedni zdroworozsądkowi, mający jakąś wiedzę lub używający logiki.
-Drudzy 'jebac myśliwych', gdzie 'moja racja jest najmojsza' jest głównym argumentem, popartym tym co zastępuje wiedzę i logikę, czyli prostactwem i wyzwiskami.
Która grupa to ludzie, a która takie samo bydło jak zagorzali katolicy czy inne ciapusy ekstremistyczne to w sumie nie muszę mówić, bo jasno widać.
Co można dodać? Chyba tylko to, co grupa numer dwa ma najlepszego do zaoferowania
Przynajmniej gdzieś ruszyli dupe a nie jak ty cały dzień w piwnicy.
Czyli jednak jesteś debilem? A myślałem że z tego wyrosłeś
Chuj, a nie myśliwi. Zwykli kłusownicy.
Co za skurwesyny. Gorzej jak czarnuchy, hołota bez honoru. Już tu się kiedyś wypowiedziałem na temat polowań, a zwłaszcza ich pedalskich rytuałów...
Rozumiem i popieram amerykańskiego czy kanadyjskiego czy rosyjskiego ojca co syna na polowanie na jelenia zabiera z kuszą i tropią zwierza parę dni. To jest normalne zdobywanie jedzenia, najzdrowszego na świecie, zamiast jedzenia toksycznego gówna. To jest potrzeba i zdrowe podejście. Mam, jak kolega "ludogator" wspomniał, nadzieję że ścierwo zdechnie za tego pięknego lwa.
mam nadzieje ze zdechl, grubas jebany.
Chłopaki muszą podbudować swoje ego, ale nie umieją nawet ubić muchy w kiblu. Strzelby z poprzedniej epoki, typ nawet potrafi przeładować. Lew moim zdaniem wygrał.
widzę wysyp pizdeczek
widzę wysyp pizdeczek
Wysyp to może być pryszczy na chuju, 6 na jednego i jeszcze każdy z bronią, pizdy to te kłusole których powinna zalać ich własna krew za wpierdalanie się w przyrodę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów