Polaczki na polowaniu na lwa, który przed śmiercią postanawia zabrać jednego skurwysyna ze sobą .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chłopaki muszą podbudować swoje ego, ale nie umieją nawet ubić muchy w kiblu. Strzelby z poprzedniej epoki, typ nawet potrafi przeładować. Lew moim zdaniem wygrał.
Co za skurwesyny. Gorzej jak czarnuchy, hołota bez honoru. Już tu się kiedyś wypowiedziałem na temat polowań, a zwłaszcza ich pedalskich rytuałów...
Rozumiem i popieram amerykańskiego czy kanadyjskiego czy rosyjskiego ojca co syna na polowanie na jelenia zabiera z kuszą i tropią zwierza parę dni. To jest normalne zdobywanie jedzenia, najzdrowszego na świecie, zamiast jedzenia toksycznego gówna. To jest potrzeba i zdrowe podejście. Mam, jak kolega "ludogator" wspomniał, nadzieję że ścierwo zdechnie za tego pięknego lwa.
Rozumiem i popieram amerykańskiego czy kanadyjskiego czy rosyjskiego ojca co syna na polowanie na jelenia zabiera z kuszą i tropią zwierza parę dni. To jest normalne zdobywanie jedzenia, najzdrowszego na świecie, zamiast jedzenia toksycznego gówna. To jest potrzeba i zdrowe podejście. Mam, jak kolega "ludogator" wspomniał, nadzieję że ścierwo zdechnie za tego pięknego lwa.
Cholera gdybym miał taka możliwość sam bym pojechał na takie polowanie.
Przypadkiem ci dałem piwo, widzę że syndrom bambiego pełną gębą Płaczki cholerne.
xiro napisał/a:
piwa nie bedzie, chuj w dupe mysliwym
Przypadkiem ci dałem piwo, widzę że syndrom bambiego pełną gębą Płaczki cholerne.
xiro napisał/a:
piwa nie bedzie, chuj w dupe mysliwym
Chuj, a nie myśliwi. Zwykli kłusownicy.
Przynajmniej gdzieś ruszyli dupe a nie jak ty cały dzień w piwnicy.
sylwek198989 napisał/a:
mam nadzieje ze zdechl, grubas jebany.
Nie dośćże grubas to jeszcze rudy , frajer
Jeżeli to safari odbyło się na legalu, to nie ma nic lepszego dla równowagi w ekosystemie niż odstrzał zwierzyny, gdy jest jej za dużo i ochrona, gdy jest za mało. Gówno się znacie, popytajcie dowolnego myśliwego. Ale nie, lepiej się wymądrzać, niech lew migruje za żarciem i zdechnie z głodu albo zostanie obdarty ze skóry na terenie poza kontrolą strażników. Szkoda słów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów