18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Polowanie na lwa
Roztopek • 2023-02-23, 18:49
Polaczki na polowaniu na lwa, który przed śmiercią postanawia zabrać jednego skurwysyna ze sobą .

Zgłoś
~Angel 2023-02-24, 11:50 3
hasfar napisał/a:

Ale rozróżniasz dzika od lwa?
Czy jak większość skurwiałych myśliwców - "co się rusza, to dzik"?
To był LEW, kurwa LEW, nie jebana dzika świnia, tylko wielki pierdolony afrykański kot.
Są na wyginięciu, więc nie pierdol o dzikach nieobrońco ziwerzaczków.

Zdajesz sobie sprawę, że takie polowania odbywają się na lwy hodowane na polowania a nie polują na dziko żyjące zwierzęta. Oczywiście dla mnie zabijanie dla zabawy jest bezsensowne.
Zgłoś
Tojajestem 2023-02-24, 12:00
Tyle broni i żadnej apteczki albo bandaża, masakra
Zgłoś
V................l 2023-02-24, 12:13
Up a co to znaczy dla zabawy?
Ktoś chyba z tego zwierzaka smalec wytopi?
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2023-02-24, 12:20 3
Vinyl napisał/a:

Up a co to znaczy dla zabawy?
Ktoś chyba z tego zwierzaka smalec wytopi?

Ruchasz też dla zabawy i smalcu nie topisz jak się dzieciak rodzi.
Zgłoś
rudirude 2023-02-24, 13:55 1
nowynick napisał/a:

W całej Polsce żyły niedźwiedzie i wilki, dziś praktycznie tylko w rezerwatach dzięki polowaniu. Teraz rolnicy narzekają na wysyp dzików, bobrów etc. Zastanów się na co polowały niedźwiedzie i wilki a potem w dupę sę wsadź opinię myśliwych....

Powiedział, co wiedział.
Bobry są pod częściową ochroną i nie poluje się na nie w Polsce. Prowadzi się odstrzał redukcyjy w wybranych miejscach, ale ilości wyznaczane przez Regionalne Dyrekcje Ochrony Środowiska, to śmiech na sali i często dochodzi do samosądów, gdzie rolnicy niszczą bobrowe żeremie.
Liczebność dzika w Polsce została mocno zredukowana przez myśliwych i pogłowie ASF. Poza tym myśliwi stosują jeszcze inne sposoby ochrony płodów rolnych poza odstrzałem dzików i jeleni.

Skąd masz dane o liczebności wilka w Polsce?
Wilk jest obecnie na terenie całego kraju, jest go na tyle dużo, że zmienił mu się behawior i ze zwierzęcia o dużym strachu przed człowiekiem, zaczął być widywany na terenach industrialnych nawet.
Obecna liczebność jest nieznana i wręcz niemożliwa już do zinwentaryzowania, lecz dla wspomnianych rolników jest już często uciążliwa, bo wchodzi w szkody zabijając inwentarz.
Jest go na tyle dużo, że zaobserwowano nawet zmniejszenie populacji saren. Od razu odeprę argument, że to myśliwi wybili. Mysliwi czesto nie są w stanie wykonywać minimum planów łowieckich narzucanych przez nadleśnictwa.
Czy uwazam, że należy zmniejszyć jego populację? Nie mam zdania, mam zbyt małą wiedze mimo wszystko na jego temat.

Rozumiem, że porusza Cie dzikość wilka, ale zanim zaczniesz pisać głupoty, to się doedukuj.
W ubiegłym roku miałem spotkania koło 10 razy oko w oko z wilkiem, a Ty powiedz widziałeś chociaż raz w życiu dziko żyjącego wilka?
Zgłoś
dantee 2023-02-24, 14:51
szkoda, że nie zdechł
Zgłoś
wunhei 2023-02-24, 15:50
prezes banku ing odszedł na polowaniu-au widerzyń skurwielu!
Zgłoś
DmNQ 2023-02-24, 17:06
Macie więcej info? Mam nadzieje, że rudy zdechł skurwysyn pierdolony.
Zgłoś
Miloszek88 2023-02-24, 22:12
Hehe jaki wystraszony grubas
Zgłoś
ququa 2023-02-24, 22:22 4
nowynick napisał/a:

W całej Polsce żyły niedźwiedzie i wilki, dziś praktycznie tylko w rezerwatach dzięki polowaniu. Teraz rolnicy narzekają na wysyp dzików, bobrów etc. Zastanów się na co polowały niedźwiedzie i wilki a potem w dupę sę wsadź opinię myśliwych....

co ty pierdolisz.... wilki mi w zeszłym roku psa zajebały ..a kurwa nie mieszkam w rezerwacie

pierdoleni bambinisci jeden z drugim jak mój kuzyn...niedorozwój, jebany mieszczuch.... dziki na wsi dobre, ale jak ryja na stadionie w mieście to kurwa wtedy nagle źle i gadka gdzie myśliwi, czego tego nie wystrzelają, czemu tego nikt nie pilnuje ....boi się do żabki po piwo pójść bo lisy wieczorem po ulicy chodzą
Zgłoś
chujex 2023-02-24, 22:54 1
Ppdistic napisał/a:

Powinien wszystkich porozpierdalać ten lew.

a tak wlasciwie to czemu?
Zgłoś
mauser 2023-02-25, 0:11 3
SirMajkel napisał/a:

udostępnić mordy tych myśliwych w internecie.

a co bedziesz cipo trzepal do nich w piwnicy
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-02-25, 10:19
Białe cioty ... czarni juz mają wiecej honoru
Zgłoś
H................y 2023-02-25, 21:58
Naplułbym w ryj takiemu synowi zasyfiałej i wyj jebanej kurwy oraz tych kacapskich pomagierów. Jak można strzelać do zwierząt zagrożonych wyginięciem i jeszcze czerpać z tego jakąś radość. Pierdolone ludzkie gówno, odpad społeczny, stulejarze z małymi penisami chcącymi sobie to i owo odbić i się dowartościować. Jebane śmiecie ludzkie...
Zgłoś
ferbiiii 2023-02-26, 22:20
JebacJP2 napisał/a:

Marzy mi się taki wyjazd na safari i polowanie na lwy i nosorożce.

Ja chętnie postrzelabym do takich impotentów na takim safari
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów