📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość, że jest zjebem to do tego wszystkiego jeszcze jest czarny. No ja pierdole..
@Szron
Jak Ty to kurwa zrobiles? Wlaczylem ten kawalek to mnie skurcz zlapal w prawej stopie.
Jak Ty to kurwa zrobiles? Wlaczylem ten kawalek to mnie skurcz zlapal w prawej stopie.
,,ktoś powiedział KFC?"
wkurwiaja mnie ludzie którzy z tamtej sympatycznie pojebanej kompilacji wycinają 4 sekundowy fragment i z jednego 6 minutowego filmiku robią 543214 "nowych" mini filmików i jeszcze dodają to tutaj.. weźcie się w garść i znajdźcie coś zajebistego, nie żerujcie na cudzej pomysłowości :c
epluribusunum napisał/a:
wkurwiaja mnie ludzie którzy z tamtej sympatycznie pojebanej kompilacji wycinają 4 sekundowy fragment i z jednego 6 minutowego filmiku robią 543214 "nowych" mini filmików i jeszcze dodają to tutaj.. weźcie się w garść i znajdźcie coś zajebistego, nie żerujcie na cudzej pomysłowości :c
Znalazłem pojedynczy film a nie wyciąłem z komplikacji, nie robimy tak jak ty
epluribusunum napisał/a:
A mnie wkurwia jak ktoś komentuje coś, o czym nie ma zielonego pojęcia.
Proszę: https://www.facebook.com/BestofVine
qmakk, Bo tak naprawdę to masz kurzą łapkę a nie stopę. Pozdro
qtacz, ICP to jest to Dziękacz z piwo. Znasz kawał o mambie? Pewnie nie. Masz i Ty ;p
qtacz, ICP to jest to Dziękacz z piwo. Znasz kawał o mambie? Pewnie nie. Masz i Ty ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów