📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@defcon1
Mi to wygląda na jakiegoś Lee Enfield'a ale nie jestem na 100% pewien. Garand na pewno to nie jest ponieważ na zdjęciu jest karabin powtarzalny.
Mi to wygląda na jakiegoś Lee Enfield'a ale nie jestem na 100% pewien. Garand na pewno to nie jest ponieważ na zdjęciu jest karabin powtarzalny.
@UP no nie, enfieldy mają muszkę dalej od wylotu lufy. Zgadzam się z tym, że to nie może być M1,bo te nie był powtarzalne, no i nie ma zaczepu na bagnet. Wygląda jak 4 od góry na drugim zdjęciu. Wychodziłoby, że SMLE Mk III. forum.imfdb.org/showthread.php?t=428
EDIT: nie zauważyłem, że jedno zdjęcie z samej góry zostało usunięte. W takim razie faktycznie Enfield P14.
EDIT: nie zauważyłem, że jedno zdjęcie z samej góry zostało usunięte. W takim razie faktycznie Enfield P14.
Jaki M1 garand... widziałeś garanda z 4 taktowym powtarzalnym zamkiem...?? to jest Lee Enfield na 99%
hmmmm facet i nie ma pryszczy na dupie?... dziwne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów