Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a wszystkie barany, którzy myślą, że poluje się tylko dla sportu nich się doedukują w kwestii gospodarki łowieckiej
Gratulacje dla myśliwego który nie strzelił za pierwszym razem widząc że na linii strzału jest jego pies. Strzał ze śrutówki najprawdopodobniej ranił/zabił by również psa. dlatego wielkie gratulacje dla myśliwego za jego opanowanie i trzeźwą ocenę sytuacji.
A chuj w dupę tym co nawet OGLĄDAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFIĄ ..!!!!!
Jaki myśliwy wali ze śrutu do dzika, ja pierdole... Do dzika wali się z breneki.
Gratulacje dla myśliwego który nie strzelił za pierwszym razem widząc że na linii strzału jest jego pies. Strzał ze śrutówki najprawdopodobniej ranił/zabił by również psa. dlatego wielkie gratulacje dla myśliwego za jego opanowanie i trzeźwą ocenę sytuacji.
Serio kurwa?
Chuj z psem, ważne, żeby dzik go nie tknął.
@Up
Ze śrutu myśliwi prują do zajęcy, bażantów i kuropatw, przynajmniej w Polsce. Chcąc ustrzelić dzika ze śrutu musiałbyś jak w filmie podbiec, wpakować mu lufę w mordę i wystrzelić, inaczej tylko go pokaleczysz i rozjuszysz.
BTW koleś na filmiku strzela bodajże ze sztucera ekspresu który jest tylko na kule, ale tego nie jestem pewien.
Dokładnie, ze śrutu nie strzela sie do dzików nigdzie bo to nawet go nie zrani. Tylko sztucer i kulówka ale bał się, że trafi w psa więc dobrze, że nie strzelał
Nie mam na was siły. Idźcie się powieście na kominie elektrowni czy jaki chuj.
Ze śrutówką na dzika ?
Niezupełnie, dzik był dla psa większym zagrożeniem. Poza tym jegomość był w środku lasu a nie na kaczkach więc najprawdopodobniej miał załadowaną brenekę czyli pojedyńczy pocisk. Powinien oddać strzał zanim dzik go doszedł, miał na to czas i miejsce. Przewrócenie człowieka i zadanie długiej głębokiej rany nie jest dla tego zwierzęcia problemem. Utracenie kontroli nad bronią o czym świadczy wystrzał podczas upadku także świadczy na niekorzyść myśliwego. Zasada jest prosta albo oddaje się pewny strzał albo palec ze spustu, zwłaszcza kiedy poluje się z kolegami. Jednym słowem doświadczony myśliwy z odrobiną refleksu poradziłby sobie w tej sytuacji lepiej. 14,15 sekunda cel na pysk pies w tyle i dupa bezpieczna. .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów