📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo dobrze że strzelił, ten dzik był agresywny i stanowił zagrożenie dla ludzi. tępy frajer to Ty lol bye
skurwysyn zabił komuś matkę...
Miałem napisać że strzelił mu w plecy jak tchórz, ale skoro dzik nie uszanował białej flagi i zaatakował pierwszy to nie mam zastrzeżeń.
Lxus napisał/a:
bardzo dobrze że strzelił, ten dzik był agresywny i stanowił zagrożenie dla ludzi. tępy frajer to Ty lol bye
Wiesz dlaczego był agresywny bystrzaku ? Bo wcześniej ten myśliwy musiał go podkurwić, ewentualnie delikatnie postrzelić.W końcu to jego naturalne środowisko w lesie my jesteśmy gośćmi a dzik i inne zwierzęta gospodarzami,więc nie dziwię się że dzik się wkurwił jak mu ktoś na chatę z psami i flintą wpada
Gratulacje dla myśliwego który nie strzelił za pierwszym razem widząc że na linii strzału jest jego pies. Strzał ze śrutówki najprawdopodobniej ranił/zabił by również psa. dlatego wielkie gratulacje dla myśliwego za jego opanowanie i trzeźwą ocenę sytuacji.
A chuj w dupę tym co nawet OGLĄDAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFIĄ ..!!!!!
A chuj w dupę tym co nawet OGLĄDAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFIĄ ..!!!!!
powiedzial mniej wiecej "kurwa, o kurwa, przyszarzowal we mnie gnojek"
-swoja droga, dziwne, ze dzik polegl po takim strzale ?
-swoja droga, dziwne, ze dzik polegl po takim strzale ?
Lxus wszyscy tu wiemy że mama cie na dobranoc straszy opowiastką: dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły, bo chce żebyś chodził posrany..., ale dziki nie są drapieżnikami więc atakowanie osobników większych czyt.ludzi nie należy do ich natury, zawsze atakują z jakichś przyczyn, najczęściej jak się wystraszą lub chronią potomstwo, ew. jak sa głodne a koło smietnika już kręci się już rom... na twoją obraźliwą riposte na którą jeszcze nie wpadłeś odpowiadam- nie, nie był on zapewne wściekły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów