📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten policjant się pod koniec postrzelił czy mi się wydaje?
piter909 napisał/a:
Ten policjant się pod koniec postrzelił czy mi się wydaje?
też się nad tym zastanawiam ale niby kiedy ?
To tak kretyn co wlazł pod koła motocipie policyjnej, wcześniej postrzelił kolegę....
Jebany sabotażysta
Jebany sabotażysta
huncfot130 napisał/a:
To tak kretyn co wlazł pod koła motocipie policyjnej, wcześniej postrzelił kolegę....
chyba raczej jakiś rykoszet, tak czy siak chyba faktycznie zrobił mu friendly fire
dowód na to że Ziemia jest okrągła. Nim się obejrzeli zdążył się zemścić
Halman napisał/a:
też się nad tym zastanawiam ale niby kiedy ?
Wydaje mi się, że postrzelił się w stopę na parę kroków przed zatrzymaniem się, gdy złożył się do strzału. Gdzieś w okolicy 3 sekundy.
Andrzejas napisał/a:
Wydaje mi się, że postrzelił się w stopę na parę kroków przed zatrzymaniem się, gdy złożył się do strzału. Gdzieś w okolicy 3 sekundy.
Bardziej stawiam na udo w 5sekundzie widać plamę a później się patrzy na udo no chyba że się osrał
Wydaje mi się, że oberwał od tego po prawej rykoszetem.
A tak BTW, to dopiero jak obejrzałem ten filmik 3 raz, to zobaczyłem, że tam pod koniec inna motopizdeczka zgaryna policjanta xD
A tak BTW, to dopiero jak obejrzałem ten filmik 3 raz, to zobaczyłem, że tam pod koniec inna motopizdeczka zgaryna policjanta xD
Up. Racja. Postrzelił go ten który dostał motocyklem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów