Może wiedzma weszła we wnyki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może wiedzma weszła we wnyki
W takich chwilach dziękuję ludziom za internet, bo bym w życiu już do lasu nie poszła
Ja słyszę " help " ale to pewnie głodny kot tak krzyczy by złapać idiotę w pułapkę.
I'm From Crime City
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
A ja myślę że ktoś babę porządnie wydupczył,
ot i cała zagadka
ot i cała zagadka
Ja obstawiam rota virusa. Miałem tydzień temu. Od 3 w nocy do południa w kiblu ze mnie takie rzeczy wychodziły, że chciałem egzorcystę wzywać. Moja dupa wydawała podobne dźwęk.
Ja bym spierdalał
proncislaw napisał/a:
Ja bym spierdalał
a ja bym siedział na tej ambonie pod warunkiem, że bym miał ze sobą torbę amunicji, karabin z automatycznym przeładowaniem jak M1 Garand albo Gewehr 43 w Call of Duty i paczkę fajek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów