📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Najlepszy fragment
zawsze mnie ciekawi kto tworzy takie muzyczki i kto wpada na pomysł, żeby to połączyć z takimi filmikami
geniusze logiki jak zwykle uciekaja przed samochodem na wprost :/
ciekawe czy trzeciemu osobnikowi udało się uciec
tyle miejsca dookola a jeden z nich przez lawke uciekac chce:D
W sumie to i tak lepsza opcja niż biec na wprost gdy samochód cię goni. W końcu samochodem przez ławkę nie przejedziesz (bez rozjebania samochodu).
Wbrew pozorom dość łatwo uniknąć auta, które nas ściga z zamiarem rozjechania/potrącenia...wystarczy uciekać w bok...a jak na siłę już próbuje nas takim potrącić to wciąż uciekamy na boki.
VanAhamoth napisał/a:
Wbrew pozorom dość łatwo uniknąć auta, które nas ściga z zamiarem rozjechania/potrącenia...wystarczy uciekać w bok...a jak na siłę już próbuje nas takim potrącić to wciąż uciekamy na boki.
Czekam na Twój tutorial na sodolu w formie video
dashadow napisał/a:
niusze logiki jak zwykle uciekaja przed samochodem na wpr
Geniusze logiki zazwyczaj nie muszą uciekać przed chcącymi ich rozjechać pojazdami. Co do samej akcji to prześmieszna, 2 trafił a trzeci sam se ryj o ławkę obił ze strachu
W samochodzie jechał druid Asfaltix...
Na początku widać jak zamienia jednego typa w kamień...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Na początku widać jak zamienia jednego typa w kamień...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów