Tak działają szelki bezpieczeństwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tak działają szelki bezpieczeństwa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kupa w majtach gwarantowana
bakus1233 napisał/a:
Kupa w majtach gwarantowana
Ty się z nich śmiejesz, a Ja na ich miejscu wysrałbym jelita
Po takiej akcji poszedłbym do szefa i poprosił o podwyżkę
Mam mieszane uczucia. Chyba w takim przypadku lepiej spaść na ziemię
impressa88 napisał/a:
Mam mieszane uczucia. Chyba w takim przypadku lepiej spaść na ziemię
Szelki mają specjalny hamulec, który wytraca część energii (w teorii)
To nie buty spadły a kawałki gówna poleciały jak zwieracze puściły.
Zawsze się zastanawiałem po co przypinać szelki do barierki podnośnika. Przecież w razie przewrócenia mogę się złapać czegoś przy suficie, bądź wyskoczyć by nie zostać przygnieconym. Piszę tutaj o nożycowym. W tym przypadku widzę, że jednak ratują one dupę.
Chujowizna te szelki... Jakby ich nie mieli, to nie trzeba by ich z tego ściągać
Tak się kończy omijanie zabezpieczeń we wszelkiego rodzaju zwyżkach. Sprawne urządzenie nie pozwoli nawet się zbliżyć do granicy możliwości ale po ominięciu blokady może więcej
ale dzięki temu że albo ktoś pilnuje albo sami dbają o zasady BHP jedyny uszczerbek to duma, przez zasrane spodnie ewentualnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów