📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szkoda, że się nie nadział na żaden pręt.
Juz widzę wpis na stronie "jednizwielu.ru":
Igor Gruzojewicz
Miejsce zamieszkania: Doniecka Republika Sowiecka
Wykształcenie: Wyższe
Aktualnie wykonywany zawód: Budowlaniec
Sukcesy zawodowe i życiowe: Moi szefowie mówią "Igor dzięki tobie oszczędzamy na rusztowaniach i mamy więcej kasy tak dalej. Studia: Politechnika Dnieckich Sowietów – Zarządzanie Infrastrukturą. Moja Rodzina: pies Sabałka, żona, dzieci – usługi budowlane.
Czy żyjesz tak jak byś sobie tego życzył?: Tak, tylko czasem matka mówi "zabijesz się, wykorzystują cię, zostań żebrakiem jak ojciec"
Plany na przyszłość?: Przeżycie kolejnych godzin na budowach
Motto życiowe, credo, życzenia… : Szanuj szefa jaki by nie był bo cud że ktoś mimo wszystko zatrudnił Cygana
Igor Gruzojewicz
Miejsce zamieszkania: Doniecka Republika Sowiecka
Wykształcenie: Wyższe
Aktualnie wykonywany zawód: Budowlaniec
Sukcesy zawodowe i życiowe: Moi szefowie mówią "Igor dzięki tobie oszczędzamy na rusztowaniach i mamy więcej kasy tak dalej. Studia: Politechnika Dnieckich Sowietów – Zarządzanie Infrastrukturą. Moja Rodzina: pies Sabałka, żona, dzieci – usługi budowlane.
Czy żyjesz tak jak byś sobie tego życzył?: Tak, tylko czasem matka mówi "zabijesz się, wykorzystują cię, zostań żebrakiem jak ojciec"
Plany na przyszłość?: Przeżycie kolejnych godzin na budowach
Motto życiowe, credo, życzenia… : Szanuj szefa jaki by nie był bo cud że ktoś mimo wszystko zatrudnił Cygana
Szanuj szefa jaki by nie był bo cud że ktoś mimo wszystko zatrudnił Cygana
Kurwa wiozę ci cysternę piwa za ten kawałek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów